Digimarkkinointi Furia Oy Logo

Leasing-kotisivut pienyrittäjille

Verkossa. Vaivatta. Edullisesti.

Miksi valita Leasing-kotisivut pienyrityksellesi?

Kustannustehokkuus: Aloita vahvalla digitaalisella läsnäololla ilman, että investoit suuria summia etukäteen. Leasing-mallin avulla saat laadukkaan verkkosivuston käyttöösi pienellä alkupanostuksella.

Vaivaton Ylläpito: Kiinteä kuukausimaksu kattaa kaikki ylläpidon, tietoturvan ja sivustosi päivitykset, jolloin sinä voit keskittyä yrityksesi pyörittämiseen ilman lisähuolia.

Joustavuus ja Skaalautuvuus: Sivusto skaalautuu ja muuttuu yrityksesi kasvun mukana, ja voit helposti päivittää tai muokata sisältöä vastaamaan yrityksesi muuttuvia tarpeita.

Ajanmukainen Teknologia: Varmista, että sivustosi teknologia on aina nykyaikaista ja edellä kilpailijoita. Leasing-kotisivut takaavat, että pysyt trendien ja markkinoiden mukana ilman jatkuvaa huolta vanhentuneesta sivustosta.

Valitsemalla Leasing-kotisivut sijoitat pienyrityksesi digitaaliseen tulevaisuuteen älykkäällä ja kustannustehokkaalla tavalla.

Peruspaketti: "Starter"

Kattaa hostingin, domainin uusinnan, perusylläpidon ja asiakastuen.
139 kuukaudessa
 • 1-3 sivua (esim. Kotisivu, Palvelut, Yhteystiedot)
 • Staattinen sivusto ilman dynaamisia toimintoja
 • Perus responsive design (mobiiliystävällinen)
 • Yhteydenottolomake

Keskitason paketti: "Business"

Kattaa hostingin, domainin uusinnan, ylläpidon, varmuuskopiot, tietoturvapäivitykset ja asiakastuen.
239 kuukaudessa
 • 5-7 sivua
 • Dynaaminen sivusto sisällönhallintajärjestelmällä (esim. WordPress)
 • Mukautettu design
 • Blogi-toiminto
 • SEO-perusoptimointi
 • Yhteydenottolomake, testimoniaalit tai asiakaspalautteet

Premium-paketti: "Professional"

Kattaa hostingin, domainin uusinnan, edistyneen ylläpidon, varmuuskopiot, tietoturvapäivitykset, e-kaupan tuki ja premium asiakastuki.
339 kuukaudessa
 • Yli 10 sivua
 • Dynaaminen sivusto sisällönhallintajärjestelmällä
 • Räätälöity design ja ominaisuudet
 • Edistynyt SEO-optimointi
 • Integraatiot ulkoisiin palveluihin (esim. CRM, sähköpostimarkkinointi)
 • Monikielisyys (jos tarvitaan)

MIksi leasing-kotisivut on hyvä vaihtoehto Pienyrityksellesi?

Kustannustehokkuus pienelle budjetille

Leasing-kotisivut tarjoavat pienyrittäjille mahdollisuuden päästä verkkoon pienellä alkupanostuksella. Sinun ei tarvitse sitoutua suuriin kertakustannuksiin, vaan voit levittää budjettiasi laajemmin liiketoimintasi muihin osa-alueisiin. Tämä malli mahdollistaa laadukkaan verkkosivuston ilman, että se kuormittaa kassavirtaasi.

Huoleton ja aikaa säästävä ylläpito

Ymmärrämme, että pienyrittäjänä aikasi on arvokasta. Siksi leasing-kotisivujen kuukausimaksu sisältää ylläpidon ja päivitykset, mikä vapauttaa sinut teknisistä yksityiskohdista keskittymään ydinliiketoimintaasi. Voit olla varma, että sivustosi pysyy ajan tasalla ja turvattuna ilman ylimääräistä päänvaivaa.

Liiketoiminnan kasvun mukana elävä sivusto

Leasing-kotisivujen joustavuus takaa, että sivustosi kehittyy samaa tahtia yrityksesi kanssa. Voit helposti lisätä uusia palveluita, tuotteita tai muokata sisältöä vastaamaan asiakkaidesi kysyntää ja liiketoimintasi muutoksia. Skaalautuva ratkaisu tukee pienyrittäjien dynaamista liiketoimintaympäristöä ja varmistaa, että verkkosivusi on aina ajantasainen ja edustaa yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Miten Leasing-kotisivut Toimivat?

Tarpeen Selvitys: Keskustelemme kanssasi määritelläksemme, mitä tarvitset sivustoltasi.

Sivuston Luominen: Suunnittelemme ja rakennamme sivustosi toiveidesi ja vaatimustesi mukaisesti.

Aloitusmaksu: Käynnistysvaiheen kuluista suoriudutaan kohtuullisella aloitusmaksulla.

Kuukausileasing: Kun sivusto on valmis, siirrytään kuukausittaiseen leasing-maksuun. Tämä kattaa ylläpidon, päivitykset ja hostingin.

Tuki & Päivitykset: Kuukausihintaan sisältyy kaikki tarvittava: päivitykset, tekninen tuki ja muut olennaiset palvelut.

Muokattavuus: Voit helposti päivittää sivustoa tai tehdä muutoksia tarpeen tullen. Leasing tekee tästä mutkatonta.

Leasingin Loppu: Kun sopimuskausi päättyy, voit joko uusia sen, ottaa sivuston itsellesi tai siirtyä uuteen sivustoon.

Bonuksena: SEO ja Digimarkkinointi
Leasing-sopimukseen voidaan lisätä myös hakukoneoptimointi ja muita digimarkkinoinnin palveluita. Tämä tarkoittaa, että saat enemmän näkyvyyttä verkossa ja voit kohdata asiakkaasi tehokkaammin.

Leasing-kotisivut ovat täydellinen ratkaisu, jos haluat ammattimaisen verkkosivuston ilman suurta kertasijoitusta ja haluat samalla varmistaa sen jatkuvan ylläpidon ja päivittämisen. 

Leasing vs. Kertamaksu:

Leasing

Edut:

 1. Matala aloituskustannus: Ei tarvitse maksaa suurta summaa etukäteen.
 2. Jatkuva päivitys: Sivustoa voidaan päivittää jatkuvasti sopimuksen puitteissa.
 3. Kustannusten ennakoitavuus: Kuukausimaksu on usein kiinteä, joten kustannukset ovat ennustettavissa.
 4. Tekninen tuki: Sisältää teknisen tuen ja sivuston ylläpidon, säästää täten vaivaa ja aikaa verkkosivujen päivityksistä.

Haitat:

 1. Pitkän aikavälin kustannukset: Pidemmällä aikavälillä leasing-verkkosivut voivat tulla kalliimmaksi kuin kertamaksulliset sivut.
 2. Mahdolliset rajoitukset: Joitakin rajoituksia voi olla sivuston muokkaamisessa tai ominaisuuksissa, riippuen sopimuksesta.
 3. Omistusoikeuden puute: Asiakas ei välttämättä omista sivustoaan, vaan maksaa sen käytöstä.

Kertamaksu

Edut:

 1. Omistusoikeus: Asiakas omistaa sivuston ja voi tehdä siihen haluamiaan muutoksia.
 2. Ei jatkuvia maksuja: Kun sivusto on maksettu, ei ole jatkuvia kuukausimaksuja.
 3. Pitkän aikavälin säästöt: Voivat olla edullisempia pitkällä aikavälillä kuin leasing-verkkosivut.
 4. Täysi kontrolli: Asiakas hallitsee täysin sivuston sisältöä, ulkoasua ja toimintoja.

Haitat:

 1. Suurempi alkukustannus: Vaatii suuremman alkuinvestoinnin.
 2. Mahdolliset päivityskustannukset: Tulevaisuuden päivitykset ja ylläpito voivat tulla kalliiksi, ellei niitä ole sisällytetty hintaan.
 3. Teknisen tuen puute: Ellei erikseen sovita, tekninen tuki voi puuttua tai olla rajoitettu.
 4. Vanhenemisriski: Teknologia ja design voivat vanhentua, ja päivityksiä voi olla tarpeen tehdä omakustanteisesti.

Leasing-kotisivujen U.K.K

Usein kysytyt kysymykset

Leasing-kotisivu tarkoittaa, että maksat kuukausittaista maksua sivuston käytöstä ilman suuria alkukustannuksia, samanlailla kuin vuokraat auton tai toimistotilaa.

Kuukausimaksu kattaa yleensä sivuston ylläpidon, päivitykset, hostingin ja teknisen tuen. Se voi sisältää myös muita palveluita, kuten hakukoneoptimointia tai digimarkkinointia, riippuen valitsemastasi paketista.

Leasing-verkkosivuston edut ovat mm. pienemmät alkukustannukset, jatkuva tekninen tuki ja sivuston ylläpito sekä mahdollisuus päivittää sivustoa tarpeen mukaan ilman lisämaksuja.

Leasing-sopimuksen kesto voi vaihdella, mutta tyypillisesti se on 12-36 kuukautta.

Kun leasing-sopimus päättyy, voit päättää uusia sopimuksen, ostaa sivuston omaksi tai siirtyä uuteen sopimukseen päivitetyllä sivustolla.

Joissakin paketeissamme sisältyy perus-SEO, mutta tarjoamme myös erikseen laajempia hakukoneoptimoinnin ja digimarkkinoinnin palveluita.

Kuukausimaksu sisältää tietyn määrän sivuston päivityksiä. Jos haluat suurempia muutoksia tai uusia ominaisuuksia, voimme keskustella lisäpalveluista.

Kyllä, kaikki leasing-sivustomme tulevat teknisellä tuella ja takuulla, joka kattaa mahdolliset ongelmat tai vikatilanteet.

Tietenkin! Olemme erikoistuneet erilaisiin digimarkkinoinnin palveluihin, ja ne voidaan räätälöidä täydellisesti yhteen verkkosivustosi kanssa.

Tämä riippuu projektin laajuudesta ja vaatimuksista, mutta tyypillisesti sivustot saadaan valmiiksi 4-8 viikossa aloituskeskustelusta.

Referenssit

Ota yhteyttä nyt ja aloita kasvusi!

Blogi

Miksi sivustoni ei näy Google-haussa?Hakukoneiden taika: Näin digitaalinen maailma järjestetään.
SEO

Miksi sivustoni ei näy Google-haussa?

Miten hakukoneet toimivat – Merkitys näkyvyydelle verkossa Hakukoneet ovat olennainen osa nykyaikaista verkkokulttuuria, toimien porttina valtavaan tiedonvaltamereen, joka on internet.

Kuva kreatiivisesta työpöydästä, jossa on avoin kannettava tietokone, vihkoja ja värikyniä, symboloiden visuaalisen identiteetin ja brändäyksen suunnitteluprosessia.
Verkkosivut

Nettisivujen suunnittelu

Mitä on nettisivujen suunnittelu? Nettisivujen suunnittelu on digitaalisen maailman kulmakivi, joka määrittää, kuinka yritykset ja yksilöt esittäytyvät verkossa. Sen merkitys

Moderni toimistosetti, jossa tiimi keskustelee SEO-strategioista, korostaen yhteistyötä ja digitaalista markkinointianalyysiä. SEO optimointi
SEO

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää?

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää? Hakukoneoptimointi, eli SEO, on digitaalisen markkinoinnin kulmakivi. Sen tehtävä on varmistaa, että verkkosivustosi sijoittuu korkealle hakukoneiden