Digimarkkinointi Furia Oy Logo

Ulkoista markkinointipäällikkösi ja keskity liiketoimintaasi järkevästi

Markkinointipäällikkö ulkoistetuuna

Ulkoistettu markkinointipäällikkö -palvelumme on suunniteltu tuomaan yrityksellenne tehokkuutta ja keskittymistä olennaiseen. Tämän palvelun avulla voitte vapauttaa resurssejanne ja keskittyä ydinliiketoimintaanne, kun meidän asiantuntijamme huolehtivat digimarkkinoinnin haasteista. Räätälöimme markkinointistrategiat vastaamaan juuri teidän yrityksenne tarpeita ja tavoitteita, varmistaen, että jokainen kampanja tukee liiketoimintanne kasvua ja menestystä.

Startti-Paketti

Edullinen aloituspaketti digitaaliseen markkinointiin, joka kattaa perustarpeet ja auttaa yritystäsi ottamaan ensiaskeleensa verkossa.
699 +alv
 • Sosiaalisen median perustaminen ja profiilien optimointi
 • Perus SEO-analyysi ja optimointi
 • Yksi kuukausittainen markkinointikampanja
 • Raportointi ja analytiikka

Pro-Paketti

Keskivaiheen paketti, joka tarjoaa laajempia markkinointipalveluita ja on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat laajentaa digitaalista näkyvyyttään.
999 +alv
 • Sosiaalisen median hallinta ja mainonta
 • Jatkuva SEO-optimointi ja sisällöntuotanto
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Kuukausittainen raportointi ja strategiapalaveri
 • Seminaarit ja webinaarit markkinointitiimin kanssa

Mestari-Paketti

Premium-paketti kattavimmilla palveluilla, joka on räätälöity yrityksille, jotka tavoittelevat aggressiivista kasvua ja laajaa näkyvyyttä verkossa.
1999 +alv
 • Täydellinen sosiaalisen median hallinta, mainonta ja seuranta
 • Edistynyt SEO, mukaan lukien linkinrakennus ja tekninen SEO
 • Useita räätälöityjä markkinointikampanjoita kuukausittain
 • Sähköpostimarkkinointi ja automaatio
 • Viikoittainen raportointi, analytiikka ja konsultaatio

Miksi ulkoistaa markkinointipäällikkö?

Aika- ja Resurssisäästöt

Vapauttakaa yrityksenne resursseja keskittymällä ydinliiketoimintaanne. Ulkoistetut asiantuntijat hoitavat kaikki digimarkkinoinnin tehtävät.

kustannustehokkuus

Vältä suuret kulut, kuten työntekijöiden palkat ja koulutus, ja maksa vain tarvitsemistasi palveluista. Ulkoistamalla voit säästää merkittävästi pitkällä aikavälillä.

Kilpailukyvyn Parantaminen

Reagoikaa nopeasti muuttuviin markkinatrendeihin.
Säilyttäkää kilpailuetu digitaalisessa maailmassa.

Kuinka Ulkoistaminen Toimii?

Kartoitus: Aloitamme aina kartoituksella, jossa määritellään yrityksesi tarpeet, tavoitteet ja kohderyhmä.

Strategian Luonti: Rakennamme yhdessä tehokkaan markkinointistrategian, joka perustuu kartoitukseen ja yrityksesi tavoitteisiin.

Toteutus: Asiantuntijatiimimme ottaa hoitaakseen kaiken markkinoinnin toteutuksen, olipa kyseessä sitten sosiaalisen median hallinta, hakukoneoptimointi tai sähköpostimarkkinointi.

Raportointi: Saat säännölliset raportit markkinoinnin tuloksista, jotta näet, miten strategia toimii ja missä on mahdollisesti parannettavaa.

Ketkä on Furialla tekemässä markkinointia?

Aama TIkkanen modified Ulkoistettu markkinointipäällikkö

Aama tikkanen

 • Vastaa verkkosivuston suunnittelusta, optimoinnista ja ylläpidosta.
 • Hallinnoi hakukoneoptimointia (SEO) ja hakukonemainontaa (SEM).
 • Seuraa ja analysoi verkkosivuston liikennettä ja kävijäkäyttäytymistä.
 • Kehittää ja seuraa konversio-optimointistrategioita.
 • Tarjoaa raportteja ja analyysejä markkinoinnin suorituskyvystä.
Screenshot 2023 07 11 120450 modified Ulkoistettu markkinointipäällikkö

emil thuesen

 • Vastaa koko markkinointistrategian suunnittelusta ja toteutuksesta.
 • Analysoi markkinatrendejä, kohdeyleisöjä ja kilpailutilannetta.
 • Kehittää pitkäaikaisia tavoitteita ja suuntaviivoja markkinoinnille.
 • Suunnittelee kampanjoita ja taktiikoita eri kanaville.
 • Vastaa mittareiden seurannasta ja tulosten analysoinnista.
Veera Forsell

veera forsell

 • Luo laadukasta ja houkuttelevaa sisältöä eri kanaviin.
 • Suunnittelee ja aikatauluttaa sisältöjä sosiaaliseen mediaan.
 • Seuraa ja analysoi sosiaalisen median aktiviteettia.
 • Osallistuu aktiivisesti keskusteluihin ja vuorovaikutukseen.
 • Kehittää strategioita sitouttamisen ja yhteisön rakentamisen tueksi.

Tehokas digimarkkinointi: Kasvata kysyntää ja saavuta tavoitteesi

Tiedämme, että menestyvä digimarkkinointi vaatii sekä ihmisten älykkyyttä että koneiden tehokkuutta. Työmme on jatkuvaa ja harkittua toimintaa digitaalisessa ympäristössä, missä hyödynnämme syvällistä tietoa yrityksesi toimialasta ja Suomen kuluttajamarkkinoista, sekä kohderyhmien käyttäytymisestä ja tarpeista. Koneoppimisen avulla analysoimme ja hyödynnämme dataa, jotta voimme valita parhaat mahdolliset markkinointikanavat ja toimenpiteet, jotka auttavat sinua saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteesi ja kasvattamaan kysyntää.

Kun valitsemme oikeat kanavat, keskitymme myös jatkuvasti parantamaan niiden suorituskykyä. Koneoppimisen avulla analysoimme dataa tarkasti, jotta varmistamme, että viestisi tavoittaa oikeat suomalaiset kuluttajat oikeaan aikaan. Tämä vähentää hukkakontakteja ja parantaa kontaktien laatua. Jatkuvan datan analysoinnin avulla voimme myös tehdä reaaliaikaisia parannuksia markkinointikampanjoihisi.

Haluatpa sitten kasvattaa brändisi tunnettuutta, hankkia liidejä tai lisätä verkkokaupan myyntiä, meillä on tarjota juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut Suomen kuluttajamarkkinoille.

Graafinen suunnittelu

Ulkoisen Markkinoinnin U.K.K

Usein kysytyt kysymykset

Etämarkkinointi tarjoaa monia etuja, kuten kustannustehokkuutta, monipuolista osaamista ja ajantasaisuutta. Se voi myös säästää aikaa, vähentää riskejä ja tarjota ulkopuolisen näkökulman.

Etämarkkinointi säästää kustannuksia, jotka liittyvät rekrytointiin, palkkaamiseen ja työntekijäetuuksiin. Voit keskittyä budjettiisi tehokkaammin.

Etämarkkinointiyritykset ovat usein eturintamassa uusien markkinointitrendien ja tekniikoiden kanssa, mikä varmistaa, että yrityksesi markkinointi pysyy ajan tasalla.

Sisäisen markkinoinnin ottaminen voi tuoda mukanaan riskejä, kuten henkilöstön vaihtuvuutta tai osaamisen puutteita. Etämarkkinointikumppani voi tarjota vakaan ja luotettavan ratkaisun.

Etämarkkinointikumppani tuo mukanaan raikkaan näkökulman ja ulkopuolisen arvion yrityksesi markkinoinnista. Tämä voi auttaa tunnistamaan sokeat pisteet ja mahdollisuudet, joita sisäiset tiimit eivät ehkä huomaa.

Etämarkkinointikumppanit työskentelevät yleensä mittaripohjaisesti ja tuovat läpinäkyvyyttä markkinoinnin tuloksiin. Voit nähdä selkeästi, mitä saat rahoillesi.

Etämarkkinointikumppani voi aloittaa työn nopeasti ilman pitkää rekrytointiprosessia ja koulutusta. Tämä säästää aikaa ja mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin markkinatilanteisiin.

Kokonaisuudessaan etämarkkinointi voi tarjota sinulle nopean, kustannustehokkaan ja monipuolisen tavan viedä yrityksesi markkinointi seuraavalle tasolle. Se antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää ulkopuolista osaamista ilman sitoutumista pitkäaikaisiin sopimuksiin.

Referenssit

Ota yhteyttä nyt ja aloita kasvusi!

Blogi

Miksi sivustoni ei näy Google-haussa?Hakukoneiden taika: Näin digitaalinen maailma järjestetään.
SEO

Miksi sivustoni ei näy Google-haussa?

Miten hakukoneet toimivat – Merkitys näkyvyydelle verkossa Hakukoneet ovat olennainen osa nykyaikaista verkkokulttuuria, toimien porttina valtavaan tiedonvaltamereen, joka on internet.

Kuva kreatiivisesta työpöydästä, jossa on avoin kannettava tietokone, vihkoja ja värikyniä, symboloiden visuaalisen identiteetin ja brändäyksen suunnitteluprosessia.
Verkkosivut

Nettisivujen suunnittelu

Mitä on nettisivujen suunnittelu? Nettisivujen suunnittelu on digitaalisen maailman kulmakivi, joka määrittää, kuinka yritykset ja yksilöt esittäytyvät verkossa. Sen merkitys

Moderni toimistosetti, jossa tiimi keskustelee SEO-strategioista, korostaen yhteistyötä ja digitaalista markkinointianalyysiä. SEO optimointi
SEO

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää?

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää? Hakukoneoptimointi, eli SEO, on digitaalisen markkinoinnin kulmakivi. Sen tehtävä on varmistaa, että verkkosivustosi sijoittuu korkealle hakukoneiden