Digimarkkinointi Furia Oy Logo

Ulkoista markkinointipäällikkösi ja keskity liiketoimintaasi järkevästi

Markkinointipäällikkö ulkoistetuuna

Ulkoistettu markkinointipäällikkö -palvelumme on suunniteltu tuomaan yrityksellenne tehokkuutta ja keskittymistä olennaiseen. Tämän palvelun avulla voitte vapauttaa resurssejanne ja keskittyä ydinliiketoimintaanne, kun meidän asiantuntijamme huolehtivat digimarkkinoinnin haasteista. Räätälöimme markkinointistrategiat vastaamaan juuri teidän yrityksenne tarpeita ja tavoitteita, varmistaen, että jokainen kampanja tukee liiketoimintanne kasvua ja menestystä.

Startti-Paketti

Edullinen aloituspaketti digitaaliseen markkinointiin, joka kattaa perustarpeet ja auttaa yritystäsi ottamaan ensiaskeleensa verkossa.
699 +alv
 • Sosiaalisen median perustaminen ja profiilien optimointi
 • Perus SEO-analyysi ja optimointi
 • Yksi kuukausittainen markkinointikampanja
 • Raportointi ja analytiikka

Pro-Paketti

Keskivaiheen paketti, joka tarjoaa laajempia markkinointipalveluita ja on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat laajentaa digitaalista näkyvyyttään.
999 +alv
 • Sosiaalisen median hallinta ja mainonta
 • Jatkuva SEO-optimointi ja sisällöntuotanto
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Kuukausittainen raportointi ja strategiapalaveri
 • Seminaarit ja webinaarit markkinointitiimin kanssa

Mestari-Paketti

Premium-paketti kattavimmilla palveluilla, joka on räätälöity yrityksille, jotka tavoittelevat aggressiivista kasvua ja laajaa näkyvyyttä verkossa.
1999 +alv
 • Täydellinen sosiaalisen median hallinta, mainonta ja seuranta
 • Edistynyt SEO, mukaan lukien linkinrakennus ja tekninen SEO
 • Useita räätälöityjä markkinointikampanjoita kuukausittain
 • Sähköpostimarkkinointi ja automaatio
 • Viikoittainen raportointi, analytiikka ja konsultaatio

Ota yhteyttä nyt ja aloita kasvusi!

Miksi ulkoistaa markkinointipäällikkö?

Aika- ja Resurssisäästöt

Vapauttakaa yrityksenne resursseja keskittymällä ydinliiketoimintaanne. Ulkoistetut asiantuntijat hoitavat kaikki digimarkkinoinnin tehtävät.

kustannustehokkuus

Vältä suuret kulut, kuten työntekijöiden palkat ja koulutus, ja maksa vain tarvitsemistasi palveluista. Ulkoistamalla voit säästää merkittävästi pitkällä aikavälillä.

Kilpailukyvyn Parantaminen

Reagoikaa nopeasti muuttuviin markkinatrendeihin.
Säilyttäkää kilpailuetu digitaalisessa maailmassa.

Kuinka Ulkoistaminen Toimii?

Kartoitus: Aloitamme aina kartoituksella, jossa määritellään yrityksesi tarpeet, tavoitteet ja kohderyhmä.

Strategian Luonti: Rakennamme yhdessä tehokkaan markkinointistrategian, joka perustuu kartoitukseen ja yrityksesi tavoitteisiin.

Toteutus: Asiantuntijatiimimme ottaa hoitaakseen kaiken markkinoinnin toteutuksen, olipa kyseessä sitten sosiaalisen median hallinta, hakukoneoptimointi tai sähköpostimarkkinointi.

Raportointi: Saat säännölliset raportit markkinoinnin tuloksista, jotta näet, miten strategia toimii ja missä on mahdollisesti parannettavaa.

Ketkä on Furialla tekemässä markkinointia?

Aama TIkkanen modified Ulkoistettu markkinointipäällikkö

Aama tikkanen

 • Vastaa verkkosivuston suunnittelusta, optimoinnista ja ylläpidosta.
 • Hallinnoi hakukoneoptimointia (SEO) ja hakukonemainontaa (SEM).
 • Seuraa ja analysoi verkkosivuston liikennettä ja kävijäkäyttäytymistä.
 • Kehittää ja seuraa konversio-optimointistrategioita.
 • Tarjoaa raportteja ja analyysejä markkinoinnin suorituskyvystä.
Screenshot 2023 07 11 120450 modified Ulkoistettu markkinointipäällikkö

emil thuesen

 • Vastaa koko markkinointistrategian suunnittelusta ja toteutuksesta.
 • Analysoi markkinatrendejä, kohdeyleisöjä ja kilpailutilannetta.
 • Kehittää pitkäaikaisia tavoitteita ja suuntaviivoja markkinoinnille.
 • Suunnittelee kampanjoita ja taktiikoita eri kanaville.
 • Vastaa mittareiden seurannasta ja tulosten analysoinnista.
Veera Forsell

veera forsell

 • Luo laadukasta ja houkuttelevaa sisältöä eri kanaviin.
 • Suunnittelee ja aikatauluttaa sisältöjä sosiaaliseen mediaan.
 • Seuraa ja analysoi sosiaalisen median aktiviteettia.
 • Osallistuu aktiivisesti keskusteluihin ja vuorovaikutukseen.
 • Kehittää strategioita sitouttamisen ja yhteisön rakentamisen tueksi.

Tehokas digimarkkinointi: Kasvata kysyntää ja saavuta tavoitteesi

Tiedämme, että menestyvä digimarkkinointi vaatii sekä ihmisten älykkyyttä että koneiden tehokkuutta. Työmme on jatkuvaa ja harkittua toimintaa digitaalisessa ympäristössä, missä hyödynnämme syvällistä tietoa yrityksesi toimialasta ja Suomen kuluttajamarkkinoista, sekä kohderyhmien käyttäytymisestä ja tarpeista. Koneoppimisen avulla analysoimme ja hyödynnämme dataa, jotta voimme valita parhaat mahdolliset markkinointikanavat ja toimenpiteet, jotka auttavat sinua saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteesi ja kasvattamaan kysyntää.

Kun valitsemme oikeat kanavat, keskitymme myös jatkuvasti parantamaan niiden suorituskykyä. Koneoppimisen avulla analysoimme dataa tarkasti, jotta varmistamme, että viestisi tavoittaa oikeat suomalaiset kuluttajat oikeaan aikaan. Tämä vähentää hukkakontakteja ja parantaa kontaktien laatua. Jatkuvan datan analysoinnin avulla voimme myös tehdä reaaliaikaisia parannuksia markkinointikampanjoihisi.

Haluatpa sitten kasvattaa brändisi tunnettuutta, hankkia liidejä tai lisätä verkkokaupan myyntiä, meillä on tarjota juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut Suomen kuluttajamarkkinoille.

Graafinen suunnittelu

KATSO MYÖS MUUT PALVELUMME

Eroon samanlaisuudesta! Luo sivusto, joka elää ja hengittää brändiäsi.

Nosta sivustosi huipulle. Vähemmän arvailua, enemmän näkyvyyttä.

Kouluttaudu tekoälyn terävimmälle reunalle. Ole askeleen edellä, aina.

Tehokasta, helppoa, hauskaa. Rakennetaan kauppa, joka myy unelmasi.

Edullinen ratkaisu pienyrittäjien verkkosivuille. Saa toimivat verkkosivut helposti.

Me hoidamme markkinoinnin. Sinä keskityt loistamaan.

Ulkoisen Markkinoinnin U.K.K

Usein kysytyt kysymykset

Etämarkkinointi tarjoaa monia etuja, kuten kustannustehokkuutta, monipuolista osaamista ja ajantasaisuutta. Se voi myös säästää aikaa, vähentää riskejä ja tarjota ulkopuolisen näkökulman.

Etämarkkinointi säästää kustannuksia, jotka liittyvät rekrytointiin, palkkaamiseen ja työntekijäetuuksiin. Voit keskittyä budjettiisi tehokkaammin.

Etämarkkinointiyritykset ovat usein eturintamassa uusien markkinointitrendien ja tekniikoiden kanssa, mikä varmistaa, että yrityksesi markkinointi pysyy ajan tasalla.

Sisäisen markkinoinnin ottaminen voi tuoda mukanaan riskejä, kuten henkilöstön vaihtuvuutta tai osaamisen puutteita. Etämarkkinointikumppani voi tarjota vakaan ja luotettavan ratkaisun.

Etämarkkinointikumppani tuo mukanaan raikkaan näkökulman ja ulkopuolisen arvion yrityksesi markkinoinnista. Tämä voi auttaa tunnistamaan sokeat pisteet ja mahdollisuudet, joita sisäiset tiimit eivät ehkä huomaa.

Etämarkkinointikumppanit työskentelevät yleensä mittaripohjaisesti ja tuovat läpinäkyvyyttä markkinoinnin tuloksiin. Voit nähdä selkeästi, mitä saat rahoillesi.

Etämarkkinointikumppani voi aloittaa työn nopeasti ilman pitkää rekrytointiprosessia ja koulutusta. Tämä säästää aikaa ja mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin markkinatilanteisiin.

Kokonaisuudessaan etämarkkinointi voi tarjota sinulle nopean, kustannustehokkaan ja monipuolisen tavan viedä yrityksesi markkinointi seuraavalle tasolle. Se antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää ulkopuolista osaamista ilman sitoutumista pitkäaikaisiin sopimuksiin.

Referenssit

Ota yhteyttä nyt ja aloita kasvusi!

Blogi

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija analysoi tietoja useilta näytöiltä, jotka esittävät Google Performance Max -kampanjoiden analytiikkaa ja graafeja modernissa toimistoympäristössä.
Google

Google Performance Max

Johdanto Performance Maxiin Google Performance Max on kampanjatyyppi, joka auttaa mainostajia saavuttamaan maksimaalisen tuloksen hyödyntämällä Googlen kattavaa mainosverkostoa, mukaan lukien

Kuvassa on ammatillinen tilanne, jossa digitaalisen markkinoinnin seminaari keskittyy Google My Businessiin. Kuvassa eri alojen pienyrittäjät osallistuvat työpajaan, jossa esittelijä näyttää, miten optimoida Google My Business -profiileja suurelta näytöltä. Osallistujat ovat keskittyneitä ja tekevät muistiinpanoja. Huone on valoisa ja moderni, liiketoimintaan keskittyvällä sisustuksella ja brändäysbannereilla.
Google

Google My Business – Mikä se on?

Google My Business on Googlen tarjoama ilmainen työkalu, joka mahdollistaa yritysten näkyvyyden hallinnan Google-haussa ja Google Mapsissa. Tämä alusta antaa

Google Ads -kampanjan optimointia analysoimalla dataa tietokoneella, mukana grafiikoita ja analytiikkatietoja. Google Ads opas kampanjoiden optimointiin.
Google

Google Ads Opas

Mikä on Google Ads? Google Ads on Googlen tarjoama online-mainonta alusta, joka mahdollistaa yritysten näkyvyyden parantamisen hakukoneiden tulossivuilla sekä muilla