Digimarkkinointi Furia Oy Logo

DIGIMARKKINOINTI

RATKAISUT

MEIDÄN PALVELUT

SINULLE

Kotisivut yritykselle

Web Verve

Erotu joukosta sinunlaisilla kotisivuilla. On tärkeää, että ne heijastavat sinua eikä näytä samalle kuin kaikki muut.

Hakukoneoptimointi yritykselle ja SEO strategian suunnittelu

Search Mastery

Haluatko sinä löytyä Googlesta? Hakukoneoptimointimme auttaa sinua saamaan asiakkaita sivuillesi

Tekoäly koulutus yrityksille

AI-WIZARDRY​

Tehosta arkeasi käytännönläheisellä tekoälykoulutuksella, joka personoidaan tarpeidesi mukaan.

Leasing-kotisivut, uusi edullinen tapa pysyä modernina ja päivittää sivuja edullisesti

Leasing webpages

Edullinen kuukausipainoitteinen verkkosivupalvelu sinulle, joka haluat säästää kuluissa.

Layer 1

ai automations

Haluatko sinä automatisoida päivittäisiä prosesseja? Tarjoamme erilaisia automaatioratkaisuja, sekä tekoäly avustajia tarpeisiisi

Verkkokauppa yritykselle, joka on tehokas, uniikki ja käyttäjäystävällinen

E-commerce

Luomme vaikuttavia ja merkityksellisiä digitaalisia kaupankäyntialustoja, jotka kietoutuvat saumattomasti kohdeyleisösi tarpeisiin.

Maistuuko kupillinen kahvia ja keskustelu ideoista?

SOITA, VARAA PALAVERI TAI LAITA VIESTIÄ!

U.K.K

Usein kysytyt kysymykset

Digimarkkinointi on joukko strategioita ja toimintoja, joilla pyritään edistämään tuotteita tai palveluita digitaalisten kanavien kautta, kuten hakukoneet, sosiaalinen media, sähköposti ja muut verkkopalvelut.

Hakukoneoptimointi (SEO) parantaa sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa, mikä voi johtaa suurempaan liikenteeseen, parempaan bränditietoisuuteen ja lisääntyneeseen myyntiin.

Kyllä, tarjoamme erilaisia koulutusohjelmia liittyen tekoälyyn ja sen hyödyntämistä yrityksen toiminnassa. Kyseessä voi olla esimerkiksi: Myynti, Asiakaspalvelu tai HR-puolen koulutusta.

Ulkoistamalla Furialle saat asiantuntijoiden tuen, kustannustehokkuutta ja joustavuutta. Voit keskittyä ydintoimintaasi ja reagoida nopeasti markkinamuutoksiin.

Käytämme erilaisia analytiikkatyökaluja ja -menetelmiä kampanjoiden seurantaan ja mittaamiseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme selkeän kuvan heidän investointinsa tuotosta.

Tulosten saavuttaminen voi vaihdella kampanjan tyypistä ja tavoitteista riippuen. Joissakin tapauksissa tulokset voivat olla nähtävissä muutamassa viikossa, kun taas toiset strategiat voivat vaatia pidemmän ajanjakson.Tulosten saavuttaminen voi vaihdella kampanjan tyypistä ja tavoitteista riippuen. Joissakin tapauksissa tulokset voivat olla nähtävissä muutamassa viikossa, kun taas toiset strategiat voivat vaatia pidemmän ajanjakson.

Blogi

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija analysoi tietoja useilta näytöiltä, jotka esittävät Google Performance Max -kampanjoiden analytiikkaa ja graafeja modernissa toimistoympäristössä.
Google

Google Performance Max

Johdanto Performance Maxiin Google Performance Max on kampanjatyyppi, joka auttaa mainostajia saavuttamaan maksimaalisen tuloksen hyödyntämällä Googlen kattavaa mainosverkostoa, mukaan lukien

Lue lisää
Google Ads -kampanjan optimointia analysoimalla dataa tietokoneella, mukana grafiikoita ja analytiikkatietoja. Google Ads opas kampanjoiden optimointiin.
Google

Google Ads Opas

Mikä on Google Ads? Google Ads on Googlen tarjoama online-mainonta alusta, joka mahdollistaa yritysten näkyvyyden parantamisen hakukoneiden tulossivuilla sekä muilla

Lue lisää
Futuristinen laboratoriomiljöö, jossa tutkijat testaavat ja analysoivat GPT-4o-mallia. Ympärillä on kehittynyttä tekoälyteknologiaa, holografisia näyttöjä ja tiedemiehiä työskentelemässä digitaalisten käyttöliittymien parissa.
Tekoäly

Mikä on GPT-4o?

Mikä on GPT-4o? GPT-4o on uusin versio OpenAI:n kehittämästä Generative Pre-trained Transformer -sarjasta, joka tunnetaan myös nimellä GPT. Tämä tekoälymalli

Lue lisää