Digimarkkinointi Furia Oy Logo

Automaatiot ja tekoäly ratkaisut

Vapauta aikaa ja resursseja älykkäiden automaatioiden avulla

Unohda rutiinityö ja keskity oleelliseen! Tutustu nyt, miten tekoäly muuttaa tapaa, jolla hoidat päivittäisiä tehtäviäsi.

Tarjoamme tekoäly assistentteja, jotta sinä voit olla tehokkaampi!

miltä päivittäisiltä asioilta haluaisit välttyä?

 • Varastohallinta
 • Markkinointi ja myynti
 • Toistuvat tietojenkäsittelytehtävät
 • Laskutus
 • Asiakastietojen päivitykset

Mitä muuta sinulle tulee mieleen? Laita viestiä ja mietitään sinulle sopiva automaatioratkaisu!

Perustason automaatio

Löydä ratkaisu pieniin arkisiin ongelmiin
Kysy
 • Tiedostojen synkronointi
 • Sähköpostiautomaatiot
 • Sosiaalisen median julkaisut
 • Asiakaspalautteen kerääminen ja analysointi
 • Laskutuksen automatiosointi

Laajemmat automaatiot

Löydä laajempi ratkaisu isompiin ongelmiin
Ota yhteys
 • Asiakkuudenhallinta ja myynnin automaatio
 • Toimitusketjun ja varastonhallinnan automaatio
 • Sähköisen kaupankäynnin ja verkkokaupan automaatio
 • Henkilöstöhallinto ja työvoimanhallinnan automaatio
 • Liiketoimintaprosessien ja raportoinnin automaatio
 • Tekoäly assistentit
 • Mitä tahansa muuta? Ota yhteyttä ja pohditaan

Tehokkuus ja Aikasäästö

Vapauta aikaa ja tehosta työvoimaa automaation avulla! Nopeammat prosessit ja vähemmän virheitä tarkoittavat parempia tuloksia pienemmällä resurssien käytöllä.

Parantunut Asiakaskokemus

Automaatio tarjoaa personoitua asiakaspalvelua ja nopeaa reagointia asiakkaiden tarpeisiin. Tämä parantaa asiakastyytyväisyyttä ja lisää luottamusta.

Kilpailuedun Saavuttaminen:

Automaatio alentaa kustannuksia pitkällä aikavälillä, parantaa tehokkuutta ja lisää kilpailukykyä. Kilpailuetu voi houkutella uusia asiakkaita.

Laita viestiä ja mietitään sinulle tehokas automaatioratkaisu!

Automaatio ja tekoäly

Haluaisitko, että liiketoimintasi toimisi älykkäämmin ja tehokkaammin? Me voimme auttaa! Käytämme tekoälyä ja automaatiota, jotta voit säästää aikaa ja tehdä enemmän asioita.

Kuvittele, että voisit antaa tietokoneen hoitaa rutiinitehtävät puolestasi, jotta sinä voisit keskittyä tärkeisiin asioihin. Voisit myös tarjota asiakkaillesi parempaa palvelua. Voisitko kuvitella sen?

Jos haluat tietää lisää siitä, mitä voimme tehdä sinulle, ota meihin yhteyttä. Jätä viesti, niin keskustellaan lisää siitä, miten voimme auttaa liiketoimintaasi toimimaan älykkäämmin ja tehokkaammin. Älä jää jälkeen kilpailijoistasi – yhdessä voimme tehdä asiat helpommiksi ja paremmiksi.

automaatio ja tekoäly

miten automaatiot ja tekoäly ovat ratkaisu yritysten kasvukipuihin

Automatisointi ja tekoäly tarjoavat ratkaisun moniin yritysten kasvukipuihin. Tässä on joitakin tapoja, joilla ne voivat auttaa:

 1. Tehokkuuden Lisääminen: Yritykset kohtaavat usein haasteita resurssien tehokkaassa hyödyntämisessä. Automaatio ja tekoäly voivat vapauttaa aikaa ja resursseja suorittamalla rutiinitehtävät nopeasti ja tarkasti. Tämä sallii työntekijöiden keskittyä korkeamman arvon tuottamiseen, kuten asiakaspalveluun ja strategiseen suunnitteluun.

 2. Asiakaskokemuksen Parantaminen: Tyytymättömät asiakkaat voivat hidastaa kasvua. Tekoäly voi auttaa parantamaan asiakaskokemusta tarjoamalla henkilökohtaista palvelua, joka perustuu asiakkaiden käyttäytymiseen ja mieltymyksiin. Chatbotit ja personoidut suositukset ovat esimerkkejä siitä, miten tekoäly voi tehdä asiakkaista tyytyväisempiä.

 3. Liiketoimintaprosessien Virtaviivaistaminen: Monimutkaiset ja hajanaiset liiketoimintaprosessit voivat hidastaa kasvua ja aiheuttaa tehottomuutta. Automaatio voi yhdistää ja virtaviivaistaa näitä prosesseja, mikä nopeuttaa päätöksentekoa ja reagointikykyä. Esimerkiksi automatisoidut varastonhallintajärjestelmät voivat optimoida varaston ja minimoida tuotteiden puutteet.

 4. Dataohjattu Päätöksenteko: Tekoäly voi analysoida suuria määriä dataa nopeasti ja tarjota arvokasta tietoa päätöksenteon tueksi. Yritykset voivat tehdä älykkäämpiä päätöksiä markkinoinnissa, myynnissä, tuotekehityksessä ja muilla aloilla, mikä auttaa kasvamaan kannattavasti.

 5. Riskienhallinta: Liiketoiminnassa on aina riskejä, ja hallitsematon riski voi hidastaa kasvua. Tekoäly voi auttaa tunnistamaan ja ennakoimaan riskejä, kuten tietoturvauhkia tai toimitusketjun häiriöitä. Näin yritykset voivat ottaa tarvittavat toimenpiteet riskien minimoimiseksi.

 6. Kustannusten Säästäminen: Automaatio ja tekoäly voivat myös auttaa säästämään kustannuksia monilla tavoilla, mukaan lukien pienempi henkilöstötarve, vähentyneet inhimilliset virheet ja parempi resurssien käyttö. Tämä voi parantaa yrityksen kannattavuutta ja kasvua.

Yritysten kasvukivut voivat olla moninaisia, mutta automaatio ja tekoäly tarjoavat monipuolisen ratkaisun moniin näistä haasteista. Ne eivät ainoastaan auta selviytymään nykyisistä ongelmista, vaan myös luovat perustan pitkän aikavälin kestävälle kasvulle ja menestykselle.

Tekoälyautomaation U.K.K

Usein kysytyt kysymykset

Automaatio tarkoittaa prosessien ja tehtävien suorittamista tietokoneiden tai ohjelmistojen avulla ilman ihmisen jatkuvaa valvontaa. Se on tärkeää liiketoiminnassa, koska se voi parantaa tehokkuutta, vähentää kustannuksia ja mahdollistaa paremman asiakaspalvelun.

Tekoäly tuo älykkyyttä automaatioon. Se mahdollistaa järjestelmien oppimisen ja sopeutumisen muuttuviin olosuhteisiin. Tekoäly voi analysoida dataa, tehdä päätöksiä ja suorittaa monimutkaisia tehtäviä ilman ihmisen ohjausta.

Yleisimpiä automaatioita liiketoiminnassa ovat sähköpostimarkkinointi, asiakaspalveluchatbotit, varastonhallinta, laskutus ja HR-prosessit.

Automaation käyttöönotto alkaa yleensä liiketoiminnan tarpeiden ja tavoitteiden määrittämisestä. Sen jälkeen valitaan sopivat automaatiovälineet ja suunnitellaan prosessit uudelleen automaatiota varten. Ammattitaitoiset asiantuntijat voivat auttaa tässä prosessissa.

Automaatio voi olla kallis investointi aluksi, ja se vaatii aikaa ja resursseja suunnittelua ja käyttöönottoa varten. Lisäksi automaation on oltava jatkuvasti päivitetty ja ylläpidetty toimiakseen tehokkaasti.

Automaatio voi muuttaa työvoiman rooleja ja vaatia koulutusta uusien teknologioiden käyttöön. Se voi myös vapauttaa työntekijöitä rutiinitehtävistä, jotta he voivat keskittyä korkeamman arvon tehtäviin.

Yritykset voivat odottaa parantunutta tehokkuutta, pienempiä kustannuksia, parempaa asiakaspalvelua, nopeampaa päätöksentekoa ja parempaa kilpailukykyä automaation avulla. Tulokset vaihtelevat yrityksen tavoitteiden ja käyttötapauksen mukaan.

Haluatko kuulla mitä ratkaisuja voisimme sinulle löytää?

Ota yhteyttä ja keskustellaan ratkaisuista!

Blogi

Miksi sivustoni ei näy Google-haussa?Hakukoneiden taika: Näin digitaalinen maailma järjestetään.
SEO

Miksi sivustoni ei näy Google-haussa?

Miten hakukoneet toimivat – Merkitys näkyvyydelle verkossa Hakukoneet ovat olennainen osa nykyaikaista verkkokulttuuria, toimien porttina valtavaan tiedonvaltamereen, joka on internet.

Moderni toimistosetti, jossa tiimi keskustelee SEO-strategioista, korostaen yhteistyötä ja digitaalista markkinointianalyysiä. SEO optimointi
SEO

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää?

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää? Hakukoneoptimointi, eli SEO, on digitaalisen markkinoinnin kulmakivi. Sen tehtävä on varmistaa, että verkkosivustosi sijoittuu korkealle hakukoneiden

hakukoneoptimointi koulutus
SEO

Hakukoneoptimointikoulutus

Hakukoneoptimointikoulutus eli SEO-koulutus Ymmärrys “Hakukoneoptimointi koulutuksesta” Hakukoneoptimointi koulutus on keskeinen osa digitaalista markkinointia, joka auttaa yrityksiä ja yksilöitä parantamaan näkyvyyttään