Digimarkkinointi Furia Oy Logo

Hakukoneoptimointi yritykselle

Hakukoneoptimointi yritykselle

Miten hakukoneoptimointi auttaa yritystä?

Miten hakukoneoptimointi auttaa yritystä?

Hakukoneoptimointi eli SEO ei ole pelkästään trendi vaan välttämättömyys. Se on investointi, joka varmistaa, että asiakkaasi löytävät juuri sinun yrityksesi palvelut ja tuotteet verkossa – ja juuri silloin, kun heidän tarpeensa on akuutti.

YRITYKSEN HAKUKONEOPTIMOINNIN PERUSPILARIT

YRITYKSEN HAKUKONEOPTIMOINNIN PERUSPILARIT

Teknisesti toimiva sivusto: Nopea, turvallinen ja käyttäjäystävällinen sivusto, joka toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla.

Erinomainen sisältö: Laadukasta ja hyödyllistä tietoa, joka vastaa asiakkaiden kysymyksiin ja tarpeisiin – sisältö, joka on paitsi informatiivista myös kiinnostavaa.

Luotettavuus ja asiantuntemus: Rakenna mainettasi verkossa luotettavalla tiedolla ja asiantuntijuudella, jota muut sivustot ja käyttäjät arvostavat ja jakavat.

SEO-perusoptimointi

Yksittäinen SEO-paketti aloitustoimenpiteisiin. Sisältää avainsanatutkimuksen, meta-optimoinnin ja teknisen tarkastuksen.
299 alkaen
 • Avainsanatutkimus ja optimointi
 • Meta-tietojen uudistus
 • Sivuston sisällön parannus
 • Tekninen SEO-tarkastus
 • Auditointi

Kattava SEO-paketti

Säännöllinen kuukausipaketti, joka kattaa avainsanaseurannan, sisältöstrategian ja teknisen ylläpidon.
550 kuukaudessa
 • Jatkuva avainsanaseuranta
 • Meta-tietojen päivitys
 • Sisältöstrategia ja toteutus
 • Tekninen ylläpito ja optimointi
 • Kuukausittaiset raportit ja suositukset
Kampanja!

Premium SEO-palvelu

Korkeatasoinen SEO-palvelu, joka sisältää syventävän analyysin, sisällöntuotannon ja kilpailijaseurannan.
890 kuukaudessa
 • Kattava SEO-analyysi ja strategia
 • Syventävä avainsanatutkimus
 • Sisällön luominen ja optimointi
 • Tekninen SEO-huippuunsa
 • Linkkien rakentaminen ja seuranta
 • Kilpailija-analyysi ja reagointi
Kampanja!

Asiakastarinat – Todistetusti Tuloksia

Kuinka Furia teki Vilkki’s Weldingsista näkyvän hakutuloksissa ja ohjasi asiakkaiden virtaa heidän verkkosivuilleen. Tutustu heidän tarinaansa ja näe, miten oikein kohdennettu hakukoneoptimointi voi muuttaa yrityksen näkyvyyttä.

"Ennen hakukoneoptimointipalvelujen käyttöönottoa, Vilkki's Weldings oli lähes löytymätön Googlen hakutuloksista. Yhteistyömme SEO-toimisto Furian kanssa muutti kaiken. Intensiivisen avainsana-analyysin ja räätälöidyn SEO-strategian myötä, yrityksemme verkkosivu nousi kohdennetuilla hakusanoilla Google-hakujen kärkeen.

Asiakkaat löysivät palvelumme verkosta helposti, mikä konkreettisesti kasvatti asiakaskuntaamme. Aama Tikkasen asiantuntemus ja henkilökohtainen panostus projektissamme oli arvokasta, ja sen ansiosta meidän hakukoneoptimointimme tuotti tulosta, mikä oli nähtävissä suoraan liiketoimintamme kasvuna."

SEO-Voitto

SEO-Voitto

Voita kilpailu hakukoneissa selkeällä SEO-strategialla, joka tuo tuloksia.

SEO Strategia

SEO Strategia

Saavuta menestystä liiketoiminnassasi yksilöllisellä SEO-suunnitelmalla.

Räätälöity SEO

Räätälöity SEO

Kattava SEO-analyysi auttaa sinua optimoimaan sivustosi parhaalla mahdollisella tavalla.

HAKUKONEOPTIMOINTI ON RATKAISU YRITYKSEN NÄKYVYYTEEN – Pyydä Ilmainen Arvio

HAKUKONEOPTIMOINTI RATKAISU YRITYKSEN NÄKYVYYTEEN – Pyydä Ilmainen Arvio

Pyydä ilmainen arvio ja näe, kuinka voimme nostaa yrityksesi näkyvyyttä hakutuloksissa.

MIksi hakukoneoptimointi yritykselle on tärkeää?

MIksi hakukoneoptimointi yritykselle on tärkeää?

Hakukoneoptimointi on elintärkeää liiketoiminnallesi. Ymmärrä, miksi korkea sijoitus hakutuloksissa voi olla ratkaiseva yrityksesi menestykselle.

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää?

 • Lähes kolmasosa verkkosivujen kävijöistä kiinnittää huomionsa ensimmäiseen hakutulossivun sijaan.
 • Noin 65% käyttäjistä valitsee yhden ensimmäisistä viidestä linkistä hakutuloksissa.

Tämä asettaa verkkosivustojen omistajat kilpailulliseen asemaan, sillä pääsy hakutulosten ensimmäiselle sivulle on avainasemassa menestykseen, erityisesti kun kilpaillaan tuotteiden ja palveluiden näkyvyydestä. Hyvin suunnitellut ja tehokkaasti optimoidut verkkosivut houkuttelevat uusia asiakkaita ja potentiaalisia liidejä.

Lisätietoja hakukoneoptimoinnin merkityksestä yrityksellesi löydät klikkaamalla alla olevaa nappia. Voit myös lukea lisää aiheesta SEMRush tarjoamasta blogista.

Yrityksen sijoitus nousee Googlen hakutuloksissa hakukoneoptimoinnin ansiosta

MITEN PARANNAN YRITYKSENI NÄKYVYYTTÄ GOOGLESSA?

MITEN PARANNAN YRITYKSENI NÄKYVYYTTÄ GOOGLESSA?

Kun puhumme teknisestä SEO:sta, keskitymme siihen, miten voit optimoida verkkosivusi siten, että ne eivät ainoastaan vastaa hakukoneiden odotuksia, vaan myös ylittävät ne suorituskyvyn ja käyttäjäystävällisyyden osalta.

Tässä on joitakin tärkeitä tekijöitä:

Sivuston Rakenne: Selkeä ja looginen sivuston rakenne auttaa sekä käyttäjiä että hakukoneita ymmärtämään sivustosi sisällön. Jokaisella sivulla tulisi olla yksilöllinen URL-osoite, joka kuvastaa sivun sisältöä.

Sisäinen Linkitys: Sisäiset linkit ovat linkkejä, jotka ohjaavat käyttäjän toiselle sivulle samalla verkkosivustolla. Hyvä sisäisellä linkityksellä varmistetaan, että käyttäjät löytävät helposti etsimänsä ja viipyvät sivustolla pidempään.

XML Sivustokartta: XML sivustokartta on tiedosto, joka auttaa hakukoneita ymmärtämään sivuston rakenteen ja indeksoimaan sen tehokkaammin.

Meta Description: Jokaisella sivulla tulisi olla yksilöllinen meta description, joka kertoo lyhyesti sivun sisällöstä. Tämä kuvaus näkyy usein Googlen hakutuloksissa ja voi vaikuttaa siihen, klikkaavatko käyttäjät sivustollesi.

Ulkoiset ja Sisäiset Linkit: Ulkoiset linkit ovat linkkejä, jotka ohjaavat käyttäjän toiselle verkkosivustolle. Ne voivat lisätä sivustosi auktoriteettia, kunhan linkität laadukkaisiin lähteisiin. Sisäiset linkit, kuten aiemmin mainittiin, parantavat sivuston navigointia ja käyttäjäkokemusta.

Näillä tekniikoilla voit varmistaa, että verkkosivusi toimivat optimaalisesti hakukoneiden ja käyttäjien kannalta.

Hakukoneoptimoinnin U.K.K

Usein kysytyt kysymykset

Hakukoneoptimointi, eli SEO (Search Engine Optimization), on prosessi, jolla parannetaan verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. SEO keskittyy sivuston orgaanisen näkyvyyden parantamiseen seuraavin tavoin:

 • Sisällön Optimointi: Varmistetaan, että verkkosivuston sisältö on laadukasta, relevanttia ja hakukoneystävällistä.
 • Tekniset Parannukset: Tehdään teknisiä muutoksia verkkosivustolla, jotka auttavat hakukoneita indeksoimaan sivuston tehokkaammin.
 • Avainsanojen Käyttö: Valitaan ja käytetään avainsanoja, jotka vastaavat kohdeyleisön hakukyselyihin.

SEO:n tavoitteena on siis varmistaa, että sivusto näkyy korkealla hakutuloksissa ja tavoittaa siten laajemman yleisön.

 1. Parannettu Sivuston Ymmärrettävyys Hakukoneille: SEO auttaa hakukoneita tunnistamaan ja ymmärtämään sivustosi sisältöä, mikä lisää mahdollisuuksiasi näkyä relevantteihin hakukyselyihin vastauksena.
 2. Lisääntynyt Näkyvyys ja Liikenne: Optimoinnin ansiosta sivustosi voi nousta korkeammalle hakutuloksissa, mikä johtaa suurempaan näkyvyyteen ja kävijämäärään.
 3. Ostovalmiiden Asiakkaiden Tavoittaminen: Tehokas SEO-strategia houkuttelee sivustollesi asiakkaita, jotka ovat jo kiinnostuneita tarjoamistasi tuotteista tai palveluista.
 4.  

Hakukoneoptimoinnin hinta Suomessa vaihtelee tyypillisesti 60€ – 200€ per tunti. Hintaan vaikuttavat seuraavat tekijät:

 • Asiantuntijan kokemus: Mitä enemmän kokemusta ja asiantuntemusta optimoijalla on, sitä korkeampi on hänen tuntihintansa.
 • Palvelun laajuus: Hinta voi vaihdella myös sen mukaan, kuinka kattavia palveluita tarvitaan – esimerkiksi avainsanojen tutkimuksesta tekniseen SEO-optimointiin.
 • Markkinakohtaiset tekijät: Markkinatilanne ja kilpailu SEO-palveluissa voivat myös vaikuttaa hintaan.

Furian tarjoavan hinnaston mukaan, voit nähdä alustavasti hinta-tasomme hakukoneoptimoinnille.

Hakukoneoptimointi (SEO) suoritetaan varmistamaan, että verkkosivusi sisältö on sekä käyttäjäystävällistä että hakukoneystävällistä. Tämän prosessin päätarkoitus on:

 • Parantaa sivuston ymmärrettävyyttä: SEO auttaa muokkaamaan sivustosi sisällön ja rakenteen sellaiseksi, että sekä ihmiset että hakukoneet, kuten Google, voivat helposti ymmärtää sen.
 • Hakukoneiden kehityksestä huolimatta: Vaikka hakukoneiden teknologia on edennyt huomattavasti, ne tarvitsevat edelleen apua indeksoimaan ja ymmärtämään sivuston sisältöä tehokkaasti.

Hakukoneoptimoinnin tavoitteena on siis tehdä sivustostasi sekä käyttäjäystävällinen että hakukoneystävällinen, mikä edesauttaa sen näkyvyyttä ja saavutettavuutta hakutuloksissa.

Hakukoneoptimointi alkaa näyttämään tuloksia tyypillisesti kolmen ja kuuden kuukauden sisällä. Joissakin tapauksissa voi kestää jopa vuoden nähdä johdonmukaisia parannuksia SEO:n ansiosta. Hakukoneoptimointi ei ole välitön korjauskeino — se vaatii aikaa ja ponnisteluja näkyvien parannusten aikaansaamiseksi sijoituksissa ja liikenteessä.

Kyllä, ehdottomasti! Paikallinen hakukoneoptimointi, tunnetaan myös nimellä “Local SEO”, keskittyy parantamaan näkyvyyttäsi paikallisissa hakutuloksissa. Tämä on erityisen tärkeää yrityksille, jotka haluavat houkutella lähialueen asiakkaita, kuten ravintolat, kampaamot tai autokorjaamot.

Referenssit

Haluatko nähdä, miten sivustosi sijoittuu hakukoneissa?

Pyydä ilmainen SEO-arvio ja nouse näkyviin

Blogi

Miksi sivustoni ei näy Google-haussa?Hakukoneiden taika: Näin digitaalinen maailma järjestetään.
SEO

Miksi sivustoni ei näy Google-haussa?

Miten hakukoneet toimivat – Merkitys näkyvyydelle verkossa Hakukoneet ovat olennainen osa nykyaikaista verkkokulttuuria, toimien porttina valtavaan tiedonvaltamereen, joka on internet.

Moderni toimistosetti, jossa tiimi keskustelee SEO-strategioista, korostaen yhteistyötä ja digitaalista markkinointianalyysiä. SEO optimointi
SEO

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää?

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää? Hakukoneoptimointi, eli SEO, on digitaalisen markkinoinnin kulmakivi. Sen tehtävä on varmistaa, että verkkosivustosi sijoittuu korkealle hakukoneiden

hakukoneoptimointi koulutus
SEO

Hakukoneoptimointikoulutus

Hakukoneoptimointikoulutus eli SEO-koulutus Ymmärrys “Hakukoneoptimointi koulutuksesta” Hakukoneoptimointi koulutus on keskeinen osa digitaalista markkinointia, joka auttaa yrityksiä ja yksilöitä parantamaan näkyvyyttään