Hakukoneoptimointi yritykselle

Kasvata näkyvyyttä ja liikennettä

Tarjoamme SEO eli hakukoneoptimointi palveluita yritykselle, jotka haluavat kasvattaa verkkosivujensa liikennettä ja saada uusia asiakkaita. Räätälöidyt SEO-strategiamme parantavat verkkosivujesi näkyvyyttä hakukoneissa, mikä johtaa parempiin sijoituksiin ja lisää liikennettä sivustollesi.

SEO Auditointi

Saat käsityksen nettisivujen kävijöiden saapumisreiteiteistä ja opastukset miten voi kasvattaa verkkosivujen liikennettä.

SEO Strategia

Kohdennettu SEO-strategia, joka auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi. Korjaamme sivustosi näkyvyyttä hakukoneissa, jotta saat enemmän uusia asiakkaita sivuillesi.

SEO palvelu

Kehitämme jatkuvasti hakukoneoptimointiasi pitääksesi verkkosivusi näkyvillä. Varmista, että sivustosi kehittyy jatkuvasti ja parannat sijoitustasi hakutuloksissa.

ilmatuote oy 1 1 Hakukoneoptimointi
alykas pts logo white 1 1 1 1 Hakukoneoptimointi
Fribakansa Logo 2048x2048 1 Hakukoneoptimointi
NK Yhtyma logo oranssi lapinakyva 1 e1670836821641 1024x814 1 Hakukoneoptimointi
Kellohuolto Ajanpatina logo
BX MotorsMilk 3 1 Hakukoneoptimointi
Superpesula 300px valkoinen 1 1 1 Hakukoneoptimointi
Hakukonemarkkinointi
Furia teki meille hakusanaoptimointia loistavin tuloksin ja tuloksiin nähden kustannustehokkaasti. Kävijämäärät nousi 300-1100 ja pääsimme monella tärkeällä hakusanalla ihan kärkeen orgaanisissa hakutuloksissa. Rock rock!
Rene Korkeamäki
Superpesulan omistaja
Hakukonemarkkinointi

Hakukoneoptimoinnin hinta

Tarjoamme kustannustehokkaita SEO-paketteja, jotka räätälöidään vastaamaan yrityksesi tarpeita ja tavoitteita, parantaen sivustosi sijoitusta hakukoneissa ja houkutellen enemmän potentiaalisia asiakkaita.

Kerta SEO-optimointi

Avainsanaoptimointi: Hakusanojen selvitys ja optimointi sivuston sisältöön.

Meta-tiedot: Meta-otsikoiden ja -kuvausten päivitys ja optimointi.

Sisältö: Sivuston sisällön päivitys ja parannukset käyttäjäystävällisyyden lisäämiseksi.

Tekninen SEO: Sivuston teknisten seikkojen tarkistus ja optimointi.

Auditointi: Kokonaisvaltainen SEO-auditointi sivuston suorituskyvyn arvioimiseksi.

Alkaen 299€

Hakukoneoptimointi yrityksille, joka kasvattaa näkyvyyttä ja tuo lisää asiakkaita verkkosivuille.

Jatkuva SEO-palvelu

Jatkuva avainsanaseuranta: Hakusanojen seuranta ja analysoiminen.

Meta-tietojen päivitys: Meta-tietojen jatkuva päivittäminen nostattaen tuloksia.

Sisältöstrategia ja toteutus: Sisältöstrategia, joka vastaa yleisön tarpeisiin ja lisää sitoutumista.

Tekninen ylläpito ja optimointi: Sivuston teknisen puolen ylläpito, jotta sivu toimii hyvin.

Kuukausittaiset raportit ja suositukset: Raportit sivuston tilasta ja anna kehitysehdotuksia.

780€ kuukaudessa

Jatkuva SEO-maksimointipalvelu

Syventävä avainsanatutkimus: Löydämme parhaat avainsanat näkyvyyden maksimoimiseksi.

Sisällön luominen ja optimointi: tuotamme laadukasta sisältöä käyttäjäkokemuksen parantamiseen.

Tekninen SEO huippuunsa: Tarkistamme ja optimoimme sivuston tekniset elementit.

Linkkien rakentaminen: Hankkimme ja seuraamme linkkejä luotettavuuden lisäämiseksi.

Kilpailija-analyysi ja reagointi: Seuraataan kilpailijoita ja reagoidaan muutoksiin nopeasti.

1200€ kuukaudessa

Hakukonemarkkinointi

Varaa ilmainen konsultaatio

Varaa ilmainen konsultaatio

Usein kysytyt kysymykset hakukoneoptimoinnista

Usein kysytyt kysymykset

Hakukoneoptimointi on yritykselle tärkeää monesta syystä:

 1. Tehokas digitaalinen markkinointi: Hakukoneoptimointi auttaa yritystä löytymään hakukoneista juuri silloin, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät tietoa, tuotteita tai palveluita. Tämä tekee siitä yhden tehokkaimmista tavoista tehdä digitaalista markkinointia.

 2. Parempi näkyvyys: SEO parantaa verkkosivuston näkyvyyttä hakutuloksissa, mikä lisää sivuston liikennettä. Tämä voi johtaa suurempaan asiakasmäärään ja myynnin kasvuun. Kun yrityksen sivusto näkyy hakutulosten kärjessä, se herättää luottamusta ja uskottavuutta kävijöiden silmissä.

 3. Kustannustehokkuus: Hakukoneoptimointi on kustannustehokas markkinointikeino. Vaikka SEO vaatii aluksi investointeja, sen tuottamat hyödyt voivat jatkua pitkään ilman jatkuvia lisäkustannuksia.

 4. Kohdennettu markkinointi: SEO:n avulla voidaan tavoittaa juuri ne ihmiset, jotka ovat jo kiinnostuneita yrityksen tarjoamista tuotteista tai palveluista. Tämä lisää mahdollisuuksia konversioihin, eli potentiaalisten asiakkaiden muuttamiseen maksaviksi asiakkaiksi.

 5. Kilpailukyky: Hakukoneoptimointi on jatkuva prosessi, joka auttaa yritystä pysymään kilpailukykyisenä digitaalisessa ympäristössä. Seuraamalla ja päivittämällä SEO-strategiaa yritys voi varmistaa, että sen sivusto pysyy relevanttina ja näkyvänä myös tulevaisuudessa.

Yhteenvetona, hakukoneoptimointi on yritykselle tärkeää, koska se parantaa näkyvyyttä, lisää liikennettä, on kustannustehokasta ja auttaa tavoittamaan oikean yleisön, mikä johtaa suurempiin konversioihin ja parempaan kilpailukykyyn.

Hakukoneoptimointi (SEO) on prosessi, jolla parannetaan verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneiden tulossivuilla. SEO:n avulla sivustosi sijoitus hakutuloksissa nousee, mikä lisää kävijöiden määrää.

SEO sisältää toimintoja, kuten laadukkaan sisällön tuottaminen, sivuston rakenteen optimointi ja linkkien hankinta. Tavoitteena on lisätä orgaanista liikennettä, mikä vaatii asiantuntemusta ja jatkuvaa työtä.

SEO on keskeinen osa verkkosivuston markkinointistrategiaa, yhdessä sosiaalisen median, maksetun mainonnan kuten Google Ads:in ja sähköpostimarkkinoinnin kanssa.

Hakukoneoptimointi (SEO) tarjoaa useita etuja, jotka tekevät siitä kannattavan investoinnin:

 1. Orgaaniset tulokset: SEO avulla saavutat näkyvyyttä ilman maksuja mainonnasta, toisin kuin hakukonemainonnassa (SEM), jossa maksat jokaisesta klikkauksesta. Tämä tekee SEO:n taloudellisesti edullisemman pitkällä aikavälillä.

 2. Ymmärrys kävijöistä: SEO auttaa ymmärtämään, mitä kävijät hakevat ja millä hakusanoilla he löytävät sivustosi. Tämä tieto on arvokasta sisällön kehittämisessä ja käyttäjäkokemuksen parantamisessa.

 3. Brändin luottamus: Parempi näkyvyys hakukoneissa kohottaa brändisi arvoa ja herättää luottamusta. Orgaaninen näkyvyys tuo usein parempia konversioita kuin maksettu mainonta.

 4. Liidit ja myynti: SEO ohjaa lisää liikennettä sivustollesi, mikä johtaa enemmän liideihin ja myyntiin. Optimoitu sivusto saa kävijät tekemään haluttuja toimintoja, kuten ostoksia tai yhteydenottoja.

SEO on keskeinen osa verkkosivuston menestyksen ja markkinointistrategian tukemista.

Luo sisältöä ostajapersoonille: Määrittele ostajapersoonat ja kirjoita heille, ei hakukoneille. Hakukoneet seuraavat käyttäjien toimintaa, joten hyvä sisältö palkitaan.

Tee hakusana-analyysi: Ymmärrä kohderyhmäsi tarpeet ja käytä työkaluja, kuten SEMrush, Google Ads tai HubSpot, analysoidaksesi hakusanojen tehokkuutta ja kilpailua.

Julkaise laadukasta sisältöä: Luo kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä, joka vastaa käyttäjien kysymyksiin ja tarpeisiin. Laadukas sisältö nousee hakutuloksissa.

Julkaise sisältöä jatkuvasti: Pidä sisältö virkeänä ja päivitettynä. Jatkuva julkaiseminen auttaa kasvattamaan orgaanista liikennettä.

Laita sivuston sisäinen optimointi kuntoon: Käytä hakutermejä luonnollisesti otsikoissa, URL-osoitteissa, meta-kuvauksissa ja alt-teksteissä. Varmista, että sivu keskittyy yhteen aiheeseen.

Varmista, että sivusto toimii nopeasti: Nopea latausaika parantaa käyttäjäkokemusta ja hakukonesijoituksia. Hitaat sivut johtavat käyttäjien poistumiseen.

Analysoi tuloksia ja kehitä: Käytä analytiikkatyökaluja seuraamaan sisältösi suorituskykyä. Optimoi sisältöäsi oppimiesi tietojen perusteella.

Promoa sisältöä sosiaalisessa mediassa ja muualla: Sosiaalisen median jakojen ja tykkäysten kautta voit parantaa hakukonenäkyvyyttä ja saada lisää liikennettä.

Pyri saamaan linkityksiä relevanteilta sivustoilta: Linkitykset luotettavilta sivustoilta lisäävät auktoriteettiasi ja parantavat sijoitustasi hakutuloksissa.

Hakukoneoptimoinnin tulosten näkyminen vie aikaa, ja on tärkeää ymmärtää, että SEO on jatkuva prosessi. Tulosten nopeus riippuu monista tekijöistä, kuten kilpailusta, avainsanojen vaikeustasosta ja verkkosivuston lähtötilanteesta.

Yleisesti ottaen:

 1. Ensimmäiset tulokset: Joissakin tapauksissa voit nähdä pieniä parannuksia sivustosi näkyvyydessä ja liikenteessä jo muutaman viikon kuluessa, erityisesti jos kyseessä on vähemmän kilpailtu avainsana.

 2. Merkittävät parannukset: Useimmiten kestää kuitenkin 3–6 kuukautta ennen kuin huomattavammat tulokset alkavat näkyä. Tämä aikaväli antaa hakukoneille riittävästi aikaa indeksoida sivustosi muutokset ja arvioida niiden vaikutusta hakutuloksissa.

 3. Pitkän aikavälin vaikutukset: Jatkuva SEO-työ, kuten säännöllinen sisällön päivittäminen, tekninen optimointi ja linkkien rakentaminen, tuottaa parhaan mahdollisen tuloksen. Nämä toimenpiteet voivat vakiinnuttaa sivustosi aseman hakutuloksissa ja tuottaa pysyviä hyötyjä ajan myötä.

SEO-tulosten saavuttaminen vaatii kärsivällisyyttä ja sitoutumista, mutta pitkäjänteinen työ palkitaan lisääntyneellä näkyvyydellä, liikenteellä ja konversioilla.

Kyllä, paikallinen SEO on erittäin tärkeää pienyrityksille, jotka pyrkivät tavoittamaan lähialueen asiakkaita. Optimointi paikallisiin hakutuloksiin voi parantaa näkyvyyttä Googlen paikallisissa listauksissa ja houkutella lisää asiakkaita liiketiloihin.

Hakukoneoptimointi (SEO, Search Engine Optimization) tarkoittaa verkkosivujen optimointia, jotta ne saisivat mahdollisimman paljon orgaanista eli ilmaista liikennettä hakukoneiden, kuten Googlen, kautta. SEO:n avulla verkkosivut nousevat korkeammalle hakutuloksissa, mikä tuo sivustolle enemmän kävijöitä.

SEO koostuu useista keskeisistä tekijöistä:

 1. Avainsanojen tutkimus: Selvitetään, mitä termejä potentiaaliset kävijät käyttävät etsiessään tietoa. Näiden avainsanojen strateginen käyttö sisällössä parantaa sivuston sijoitusta hakutuloksissa.

 2. Laadukas sisältö: Houkutteleva ja informatiivinen sisältö vetää puoleensa sekä kävijöitä että hakukoneita. Tämä lisää sivuston uskottavuutta ja näkyvyyttä.

 3. Tekninen optimointi: Varmistetaan, että sivusto toimii sujuvasti ja on helposti indeksoitavissa hakukoneiden boteille. Tämä sisältää sivuston nopeuden parantamisen, mobiiliystävällisyyden ja oikeiden metatietojen käytön.

 4. Linkkien rakentaminen: Luodaan sekä sisäisiä että ulkoisia linkkejä. Tämä auttaa hakukoneita ymmärtämään sivuston rakenteen ja arvon.

SEO:n tavoitteena on parantaa sivuston käyttäjäkokemusta ja houkutella enemmän kävijöitä, mikä voi johtaa suurempaan konversioon ja liiketoiminnan kasvuun. Hakukoneoptimointi on jatkuva prosessi, joka vaatii säännöllistä seurantaa ja päivittämistä, jotta saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset.

Muut tarjoamamme palvelut

Kotisivujen kehitys

Modernit ja toimivat kotisivut, jotka parantavat käyttäjäkokemusta ja edistävät yrityksesi kasvua, jossa saat asiakkaita ja lisää näkyvyyttä.

Brändin kehittäminen

Me autamme luomaan ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan brändi-identiteetin, joka erottuu kilpailijoista ja resonoi kohdeyleisösi kanssa.

Tekoälykoulutus

Kiinnostaako tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassasi? Järjestämme kattavia tekoälykoulutuksia, jotka on suunniteltu sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

Hakukonemarkkinointi

Hakukonemarkkinointi tavoittaa asiakkaasi tehokkaasti. Tarjoamme strategisia SEM-palveluita, jotka maksimoivat näkyvyytesi Googlessa ja muissa hakukoneissa.

Verkkokaupat

Menestyvä verkkokauppa ammattilaistemme avulla. Tarjoamme kaiken tarvittavan verkkokaupan suunnittelusta ja toteutuksesta ylläpitoon ja optimointiin.

Uusimmat artikkelit

Kuva kreatiivisesta työpöydästä, jossa on avoin kannettava tietokone, vihkoja ja värikyniä, symboloiden visuaalisen identiteetin ja brändäyksen suunnitteluprosessia.
Nettisivujen suunnittelu

Mitä on nettisivujen suunnittelu? Nettisivujen suunnittelu on digitaalisen maailman kulmakivi, joka määrittää, kuinka yritykset ja yksilöt esittäytyvät...

Lue lisää →
Verkkosivujen ylläpito palvelu edullisesti
Verkkosivujen ylläpito

Johdanto verkkosivujen ylläpitoon Verkkosivujen ylläpito on keskeinen osa digitaalista läsnäoloa. Se ei ainoastaan varmista, että sivusto toimii...

Lue lisää →
Kotisivut yritykselle
Kotisivut yritykselle

Kotisivut yritykselle Vuoden 2023 digitaalisessa maisemassa yritysten on välttämätöntä omistaa kotisivut paitsi säilyttääkseen kilpailukykynsä, myös rakentaakseen brändiään...

Lue lisää →