Digimarkkinointi Furia Oy Logo

Verkkosivuston Optimoinnin ja SEO:n Uudistus: Vilkkisweldings Case Study

Verkkosivuston optimointi on elintärkeää yrityksen digitaaliselle näkyvyydelle. Se ei ainoastaan paranna sivuston sijoitusta hakukoneissa, vaan myös parantaa käyttäjäkokemusta.

 

 

Haaste:

Vilkkisweldings Oy kohtasi useita digitaalisia haasteita. Heidän verkkosivustonsa oli vanhentunut, mikä teki siitä epähakukoneystävällisen. Tämän seurauksena orgaaniset kävijät olivat harvassa, ja yritys ei kyennyt maksimoimaan digitaalista potentiaaliaan. Verkkosivuston optimointi oli jäänyt tekemättä, mikä johti siihen, että asiakkaat eivät tunnistaneet heitä verkossa ja kilpailijat olivat jo saavuttaneet vahvan aseman hakukoneissa.

Ratkaisu:

Verkkosivuston Design: Vilkkisweldings Oy:n verkkosivuston optimointi alkoi sivuston designin uudistuksella. Teimme sivustosta modernin, responsiivisen ja käyttäjäystävällisen. Tämä ei ainoastaan parantanut käyttäjäkokemusta, vaan myös vahvisti yrityksen ammattimaista imagoa. Lisäksi integroimme sosiaalisen median kanavat, jotta asiakkaat voisivat jakaa sisältöä ja ottaa yhteyttä yritykseen vaivattomasti.

Hakukoneoptimointi: Verkkosivuston optimoinnin lisäksi käynnistimme kattavan hakukoneoptimointikampanjan. Tämä sisälsi teknisen SEO:n, sisällön optimoinnin ja laadukkaiden backlinkkien hankinnan. Tämä strategia varmisti, että Vilkkisweldings Oy nousi hakutuloksissa ja saavutti halutun näkyvyyden.

Tulokset:

Orgaaniset kävijät
0 %

Orgaaniset Kävijät: Kuukauden aikana orgaaniset kävijät nousivat 1:stä huimaan 78:aan verkkosivuston optimoinnin takia. Tämä 7700% kasvu on merkittävä saavutus, erityisesti kun otetaan huomioon, että orgaaninen liikenne on usein korkealaatuista ja kohdennettua. Tämä tarkoitti, että yritys sai enemmän näkyvyyttä ja tunnettavuutta verkossa.

Orgaaniset hakusanat
0 %

Orgaaniset Hakusanat: Yrityksen näkyvyys hakukoneissa kasvoi merkittävästi, ja orgaaniset hakusanat nousivat 1:stä 20:een relevanteilta aihealueilta. Tämä 1900% kasvu hakusanoissa tarkoittaa, että yrityksen verkkosivusto on nyt näkyvissä monille eri hakulauseille, mikä lisää mahdollisuuksia tavoittaa laajempi yleisö. Näin ollen voimme todeta, että verkkosivuston optimointi on tärkeää.

Asiakaskäynnit: Asiakkaat eivät vain vieraile verkkosivustolla; he toimivat myös sen perusteella. Useat asiakkaat kertoivat käyneensä Vilkkisweldings Oy:n toimitiloissa nimenomaan verkkosivuston ja tehokkaan hakukoneoptimoinnin ansiosta. Tämä osoittaa, että SEO ei vain lisää näkyvyyttä, vaan myös tuottaa todellisia, mitattavia tuloksia.

Miksi tämä on tärkeää?

Verkkosivuston optimointi on nykyaikaisen liiketoiminnan kulmakivi. Se ei ainoastaan auta yrityksiä tavoittamaan uusia asiakkaita, vaan myös rakentamaan ja vahvistamaan brändin luottamusta ja tunnettavuutta. Vilkkisweldings Oy:n menestystarina on osoitus siitä, kuinka verkkosivuston optimointi yhdistettynä tehokkaaseen hakukoneoptimointiin voi tuottaa mittaavia ja merkittäviä tuloksia.

Haluatko saada ilmaisen konsultaation

mitä me voimme tehdä teille?

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija analysoi tietoja useilta näytöiltä, jotka esittävät Google Performance Max -kampanjoiden analytiikkaa ja graafeja modernissa toimistoympäristössä.

Google Performance Max

Johdanto Performance Maxiin Google Performance Max on kampanjatyyppi, joka auttaa mainostajia saavuttamaan maksimaalisen tuloksen hyödyntämällä Googlen kattavaa mainosverkostoa, mukaan lukien

Lue Lisää>>
Google Ads -kampanjan optimointia analysoimalla dataa tietokoneella, mukana grafiikoita ja analytiikkatietoja. Google Ads opas kampanjoiden optimointiin.

Google Ads Opas

Mikä on Google Ads? Google Ads on Googlen tarjoama online-mainonta alusta, joka mahdollistaa yritysten näkyvyyden parantamisen hakukoneiden tulossivuilla sekä muilla

Lue Lisää>>
Futuristinen laboratoriomiljöö, jossa tutkijat testaavat ja analysoivat GPT-4o-mallia. Ympärillä on kehittynyttä tekoälyteknologiaa, holografisia näyttöjä ja tiedemiehiä työskentelemässä digitaalisten käyttöliittymien parissa.

Mikä on GPT-4o?

Mikä on GPT-4o? GPT-4o on uusin versio OpenAI:n kehittämästä Generative Pre-trained Transformer -sarjasta, joka tunnetaan myös nimellä GPT. Tämä tekoälymalli

Lue Lisää>>