Digimarkkinointi Furia Oy Logo

Videon teko tekoälyllä – Nopeaa ja kustannustehokasta

Videon teko tekoälyllä – Nopeaa ja kustannustehokasta

Videoiden merkitys yrityksille kasvaa jatkuvasti. Ne ovat tehokkaita työkaluja viestinnässä, markkinoinnissa ja koulutuksessa. Mutta entäpä jos voisimme luoda korkealaatuisia videoita nopeasti ja vaivattomasti ilman suuria tuotantokustannuksia? Siinä tulee apuun tekoäly. Lue eteenpäin ja saat tietää, kuinka voit hyödyntää tekoälyä videoiden luomisessa.

Synthesia Logo, Miten teet videoita tekoälyllä
image 55 Videon teko tekoälyllä - Nopeaa ja kustannustehokasta

Miksi videoita tarvitaan liiketoiminnassa?

Videot ovat erinomainen tapa viestiä ja kouluttaa. Ne ovat vuorovaikutteisia, yksinkertaistavat monimutkaisia käsitteitä, pitävät katsojan kiinnostuneena ja tarjoavat esimerkkejä hyvästä käytöksestä. Videoiden avulla voimme myös arvioida työntekijöiden ymmärrystä ja auttaa heitä kehittymään.

Haasteet Videoiden Tuotannossa

Monet yritykset kokevat videoiden tuottamisen haastavaksi ja kalliiksi. Ammattimaisen kaluston ja editointiohjelmien käyttö vaatii resursseja, ja löytää työntekijöitä, jotka ovat valmiita esiintymään kameran edessä, voi olla vaikeaa. Ulkoistaminen on vaihtoehto, mutta siitä aiheutuu usein suuria kustannuksia.

Ratkaisu: Synthesia STUDIO ja tekoäly

Onneksi tekoäly tarjoaa nyt ratkaisun tähän ongelmaan. Synthesia STUDIO on web-pohjainen sovellus, joka hyödyntää tekoälyä luodakseen huippulaatuisia videoita helposti ja kustannustehokkaasti. Synthesian avulla voit luoda koulutusvideoita, markkinointisisältöä ja viestintämateriaalia ilman kalliita kuvausvälineitä tai editointiohjelmia.

Kuinka Synthesia Toimii?

  1. Luo Skripti: Aloita kirjoittamalla videoon liittyvä skripti. Fokusoimalla yhteen aiheeseen kerrallaan varmistat, että viesti välittyy tehokkaasti.
  2. Valitse Pohja: Voit valita valmiin videopohjan, joka sopii tarpeisiisi. Synthesia tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, myös koulutusvideoihin.
  3. Liitä Skripti ja Valitse Ääni: Kopioi skriptisi ja liitä se valittuun pohjaan. Synthesia muuttaa tekstin äänelliseksi materiaaliksi, joten sinun ei tarvitse äänittää erikseen ääniraitaa. Voit myös valita äänen eri kielillä ja aksenteilla.
  4. Muokkaa ja Personoi: Voit muokata videoita helposti lisäämällä omia värejä, logoja ja tekstiä. Voit myös lisätä esimerkkejä, kuvia, videoita ja ääntä, jotta video vastaa paremmin yrityksesi tarpeita.
  5. Generoi Video: Kun olet valmis, voit generoida videon ja ladata sen, jakaa linkin kautta tai upottaa sen verkkosivuillesi.

Tekoälykoulutus

Jos yrityksesi tarvitsee koulutusta tekoälyn hyödyntämiseen, suosittelemme Furian tekoälykoulutusta. He tarjoavat laadukasta koulutusta tekoälyn soveltamisesta eri liiketoiminta-alueilla.

Lopuksi: Tekoälyllä Luodaan Huippulaatuisia Videoita Vaivattomasti

Kuvittele, kuinka helppoa ja edullista on luoda huippulaatuisia videoita ilman suuria tuotantokustannuksia. Synthesia STUDIO tekee siitä totta. Hyödynnä tekoälyn voimaa ja aloita videoiden luominen helposti ja tehokkaasti. Tutustu Synthesiaan täältä.

Lisätietoa:

Videoiden luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja edullista. Hyödynnä tekoälyä ja tee yrityksesi viestinnästä vaikuttavampaa kuin koskaan ennen!

Pyydä ilmainen Konsultaatio!

Odota hetki!

Muita postauksia

Miksi sivustoni ei näy Google-haussa?Hakukoneiden taika: Näin digitaalinen maailma järjestetään.
SEO

Miksi sivustoni ei näy Google-haussa?

Miten hakukoneet toimivat – Merkitys näkyvyydelle verkossa Hakukoneet ovat olennainen osa nykyaikaista verkkokulttuuria, toimien porttina valtavaan tiedonvaltamereen, joka on internet. Mutta miten tarkalleen hakukoneet, erityisesti Google, toimivat, ja miksi niiden

Kuva kreatiivisesta työpöydästä, jossa on avoin kannettava tietokone, vihkoja ja värikyniä, symboloiden visuaalisen identiteetin ja brändäyksen suunnitteluprosessia.
Verkkosivut

Nettisivujen suunnittelu

Mitä on nettisivujen suunnittelu? Nettisivujen suunnittelu on digitaalisen maailman kulmakivi, joka määrittää, kuinka yritykset ja yksilöt esittäytyvät verkossa. Sen merkitys on kasvanut eksponentiaalisesti internetin ja digitaalisen teknologian kehittyessä, muuttuen välttämättömyydeksi

Moderni toimistosetti, jossa tiimi keskustelee SEO-strategioista, korostaen yhteistyötä ja digitaalista markkinointianalyysiä. SEO optimointi
SEO

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää?

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää? Hakukoneoptimointi, eli SEO, on digitaalisen markkinoinnin kulmakivi. Sen tehtävä on varmistaa, että verkkosivustosi sijoittuu korkealle hakukoneiden tulossivuilla, mikä on elintärkeää yrityksen näkyvyyden ja menestyksen kannalta digitaalisessa