Digimarkkinointi Furia Oy Logo

Koulujen Uusi Valinta – Quizgecko: Paranna Opetusta ja Oppimista

Koulut ympäri Suomea ovat jo pitkään käyttäneet erilaisia kyselytyökaluja oppimisen tehostamiseksi. Tunnettuja nimiä, kuten Kahoot, ovat olleet suosittuja, mutta nyt on aika tutustua uuteen, vieläkin tehokkaampaan vaihtoehtoon – Quizgeckoon. Tämä artikkeli kertoo, miksi Quizgecko voi olla järkevämpi ratkaisu kouluille ja miten se voi parantaa opetusta ja oppimista.

image 57 Koulujen Uusi Valinta - Quizgecko: Paranna Opetusta ja Oppimista
image 57 Koulujen Uusi Valinta - Quizgecko: Paranna Opetusta ja Oppimista

Miksi Quizgecko on Parempi Valinta?

Quizgecko tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja etuja, jotka voivat mullistaa opetuksen ja oppimisen kouluissa. Vertaamme sitä perinteiseen vaihtoehtoon, kuten Kahoot, ja näytämme, miksi Quizgecko voi olla parempi vaihtoehto.

1. Parantunut Opiskelijoiden Sitoutuminen ja Motivaatio

Tutkimukset ovat osoittaneet, että online-kyselyiden käyttö oppitunneilla lisää merkittävästi opiskelijoiden osallistumista ja motivaatiota. Quizgeckon avulla voit luoda kyselyitä, jotka ovat vieläkin innostavampia ja motivoivampia opiskelijoille. Voit lisätä elementtejä, kuten ajastimet, pisteet ja taulukot, luodaksesi jännittäviä ja haastavia kyselyjä. Näin opiskelijat osallistuvat aktiivisesti oppitunneille ja tavoittelevat parempia tuloksia.

2. Aktiivisen Oppimisen ja Tiedon Retentiota Edistäminen

Quizgecko kannustaa aktiiviseen oppimiseen. Se vaatii opiskelijoita aktiivisesti palauttamaan ja soveltamaan tietoaan, mikä on tehokkaampaa kuin passiivinen oppiminen. Voit luoda monivalintakysymyksiä ja avoimia kysymyksiä, jotka auttavat opiskelijoita palauttamaan tietoaan ja soveltamaan sitä eri yhteyksissä. Tämä vahvistaa tiedon säilymistä ja edistää syvempää oppimista.

3. Personoidut ja Mukautuvat Oppimiskokemukset

Jokaisella opiskelijalla on omat oppimistarpeensa ja vahvuutensa. Quizgecko tarjoaa mahdollisuuden luoda personoituja kyselyitä, jotka vastaavat kunkin opiskelijan tarpeita. Voit myös käyttää Quizgeckon tekoälyominaisuuksia, jotka mukautuvat opiskelijoiden suorituksen perusteella. Näin jokainen opiskelija saa juuri hänelle sopivaa haastetta ja tukea.

4. Linkki Tekoälykoulutukseen ja Työkaluihin

Opetuksen tehostaminen ei rajoitu vain kyselytyökaluihin. Voit myös hyödyntää Furian tarjoamaa tekoälykoulutusta, joka auttaa opettajia ja oppilaita hyödyntämään tekoälyn mahdollisuuksia. Lisäksi, voit tutustua Tekoäly Juristiin, Videon tekoon tekoälyllä sekä tekstin ääneksi muuttamiseen tekoälyllä, jotka tarjoavat lisää työkaluja opetuksen rikastamiseen.

Yhteenveto

Quizgecko voi olla koulujen uusi ja tehokkaampi valinta kyselytyökaluihin. Se parantaa opiskelijoiden osallistumista, edistää aktiivista oppimista ja tarjoaa personoituja oppimiskokemuksia. Kokeile Quizgeckoa ja katso, miten se voi tehostaa opetustasi ja oppimista koulussasi. Tutustu Quizgeckoon tästä linkistä.

Lisäksi voit hyödyntää Furian tekoälykoulutusta ja muita tekoälytyökaluja, jotka auttavat opetuksen kehittämisessä ja oppimisen tehostamisessa.

Pyydä ilmainen Konsultaatio!

Odota hetki!

Muita postauksia

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija analysoi tietoja useilta näytöiltä, jotka esittävät Google Performance Max -kampanjoiden analytiikkaa ja graafeja modernissa toimistoympäristössä.
Google

Google Performance Max

Johdanto Performance Maxiin Google Performance Max on kampanjatyyppi, joka auttaa mainostajia saavuttamaan maksimaalisen tuloksen hyödyntämällä Googlen kattavaa mainosverkostoa, mukaan lukien hakukoneet, display-verkostot ja YouTube. Performance Max hyödyntää tekoälyä ja koneoppimista,

Kuvassa on ammatillinen tilanne, jossa digitaalisen markkinoinnin seminaari keskittyy Google My Businessiin. Kuvassa eri alojen pienyrittäjät osallistuvat työpajaan, jossa esittelijä näyttää, miten optimoida Google My Business -profiileja suurelta näytöltä. Osallistujat ovat keskittyneitä ja tekevät muistiinpanoja. Huone on valoisa ja moderni, liiketoimintaan keskittyvällä sisustuksella ja brändäysbannereilla.
Google

Google My Business – Mikä se on?

Google My Business on Googlen tarjoama ilmainen työkalu, joka mahdollistaa yritysten näkyvyyden hallinnan Google-haussa ja Google Mapsissa. Tämä alusta antaa yrityksille mahdollisuuden julkaista tärkeät tiedot, kuten aukioloajat, yhteystiedot ja asiakasarvostelut,

Google Ads -kampanjan optimointia analysoimalla dataa tietokoneella, mukana grafiikoita ja analytiikkatietoja. Google Ads opas kampanjoiden optimointiin.
Google

Google Ads Opas

Mikä on Google Ads? Google Ads on Googlen tarjoama online-mainonta alusta, joka mahdollistaa yritysten näkyvyyden parantamisen hakukoneiden tulossivuilla sekä muilla Googlen omistamilla alustoilla. Se toimii PPC-mallin (Pay-Per-Click) mukaisesti, eli mainostajat