Digimarkkinointi Furia Oy Logo

Koulujen Uusi Valinta – Quizgecko: Paranna Opetusta ja Oppimista

Koulut ympäri Suomea ovat jo pitkään käyttäneet erilaisia kyselytyökaluja oppimisen tehostamiseksi. Tunnettuja nimiä, kuten Kahoot, ovat olleet suosittuja, mutta nyt on aika tutustua uuteen, vieläkin tehokkaampaan vaihtoehtoon – Quizgeckoon. Tämä artikkeli kertoo, miksi Quizgecko voi olla järkevämpi ratkaisu kouluille ja miten se voi parantaa opetusta ja oppimista.

image 57 Koulujen Uusi Valinta - Quizgecko: Paranna Opetusta ja Oppimista
image 57 Koulujen Uusi Valinta - Quizgecko: Paranna Opetusta ja Oppimista

Miksi Quizgecko on Parempi Valinta?

Quizgecko tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja etuja, jotka voivat mullistaa opetuksen ja oppimisen kouluissa. Vertaamme sitä perinteiseen vaihtoehtoon, kuten Kahoot, ja näytämme, miksi Quizgecko voi olla parempi vaihtoehto.

1. Parantunut Opiskelijoiden Sitoutuminen ja Motivaatio

Tutkimukset ovat osoittaneet, että online-kyselyiden käyttö oppitunneilla lisää merkittävästi opiskelijoiden osallistumista ja motivaatiota. Quizgeckon avulla voit luoda kyselyitä, jotka ovat vieläkin innostavampia ja motivoivampia opiskelijoille. Voit lisätä elementtejä, kuten ajastimet, pisteet ja taulukot, luodaksesi jännittäviä ja haastavia kyselyjä. Näin opiskelijat osallistuvat aktiivisesti oppitunneille ja tavoittelevat parempia tuloksia.

2. Aktiivisen Oppimisen ja Tiedon Retentiota Edistäminen

Quizgecko kannustaa aktiiviseen oppimiseen. Se vaatii opiskelijoita aktiivisesti palauttamaan ja soveltamaan tietoaan, mikä on tehokkaampaa kuin passiivinen oppiminen. Voit luoda monivalintakysymyksiä ja avoimia kysymyksiä, jotka auttavat opiskelijoita palauttamaan tietoaan ja soveltamaan sitä eri yhteyksissä. Tämä vahvistaa tiedon säilymistä ja edistää syvempää oppimista.

3. Personoidut ja Mukautuvat Oppimiskokemukset

Jokaisella opiskelijalla on omat oppimistarpeensa ja vahvuutensa. Quizgecko tarjoaa mahdollisuuden luoda personoituja kyselyitä, jotka vastaavat kunkin opiskelijan tarpeita. Voit myös käyttää Quizgeckon tekoälyominaisuuksia, jotka mukautuvat opiskelijoiden suorituksen perusteella. Näin jokainen opiskelija saa juuri hänelle sopivaa haastetta ja tukea.

4. Linkki Tekoälykoulutukseen ja Työkaluihin

Opetuksen tehostaminen ei rajoitu vain kyselytyökaluihin. Voit myös hyödyntää Furian tarjoamaa tekoälykoulutusta, joka auttaa opettajia ja oppilaita hyödyntämään tekoälyn mahdollisuuksia. Lisäksi, voit tutustua Tekoäly Juristiin, Videon tekoon tekoälyllä sekä tekstin ääneksi muuttamiseen tekoälyllä, jotka tarjoavat lisää työkaluja opetuksen rikastamiseen.

Yhteenveto

Quizgecko voi olla koulujen uusi ja tehokkaampi valinta kyselytyökaluihin. Se parantaa opiskelijoiden osallistumista, edistää aktiivista oppimista ja tarjoaa personoituja oppimiskokemuksia. Kokeile Quizgeckoa ja katso, miten se voi tehostaa opetustasi ja oppimista koulussasi. Tutustu Quizgeckoon tästä linkistä.

Lisäksi voit hyödyntää Furian tekoälykoulutusta ja muita tekoälytyökaluja, jotka auttavat opetuksen kehittämisessä ja oppimisen tehostamisessa.

Pyydä ilmainen Konsultaatio!

Odota hetki!

Muita postauksia

Miksi sivustoni ei näy Google-haussa?Hakukoneiden taika: Näin digitaalinen maailma järjestetään.
SEO

Miksi sivustoni ei näy Google-haussa?

Miten hakukoneet toimivat – Merkitys näkyvyydelle verkossa Hakukoneet ovat olennainen osa nykyaikaista verkkokulttuuria, toimien porttina valtavaan tiedonvaltamereen, joka on internet. Mutta miten tarkalleen hakukoneet, erityisesti Google, toimivat, ja miksi niiden

Kuva kreatiivisesta työpöydästä, jossa on avoin kannettava tietokone, vihkoja ja värikyniä, symboloiden visuaalisen identiteetin ja brändäyksen suunnitteluprosessia.
Verkkosivut

Nettisivujen suunnittelu

Mitä on nettisivujen suunnittelu? Nettisivujen suunnittelu on digitaalisen maailman kulmakivi, joka määrittää, kuinka yritykset ja yksilöt esittäytyvät verkossa. Sen merkitys on kasvanut eksponentiaalisesti internetin ja digitaalisen teknologian kehittyessä, muuttuen välttämättömyydeksi

Moderni toimistosetti, jossa tiimi keskustelee SEO-strategioista, korostaen yhteistyötä ja digitaalista markkinointianalyysiä. SEO optimointi
SEO

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää?

Miksi hakukoneoptimointi on tärkeää? Hakukoneoptimointi, eli SEO, on digitaalisen markkinoinnin kulmakivi. Sen tehtävä on varmistaa, että verkkosivustosi sijoittuu korkealle hakukoneiden tulossivuilla, mikä on elintärkeää yrityksen näkyvyyden ja menestyksen kannalta digitaalisessa