Digimarkkinointi Furia Oy Logo

Kuinka tekoäly auttaa arjen ja työtehtävissä: ChatGPT:n rooli

Tekoäly on viime vuosina ottanut valtavia harppauksia eteenpäin, ja sen vaikutus näkyy monilla elämänalueilla. Yksi merkittävimmistä tekoälyn sovelluksista on kommunikaation ja tiedonhaun alueella, jossa ChatGPT on noussut yhdeksi johtavista työkaluista.

ChatGPT Logo
image Kuinka tekoäly auttaa arjen ja työtehtävissä: ChatGPT:n rooli

Arjen tehtävissä

Arjessa tekoäly, erityisesti ChatGPT, auttaa monin tavoin. Olipa kyseessä sitten reseptin etsiminen, trivia-kysymyksen vastaus tai jopa monimutkaisempien ongelmien ratkaisu, ChatGPT tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan saada vastauksia. Sen sijaan, että käyttäjän pitäisi etsiä tietoa monista eri lähteistä, ChatGPT voi tarjota vastauksen sekunneissa.

 1. Reseptien etsiminen: ChatGPT:n avulla voit kysyä erityisiä ruokalajeja tai ainesosia ja saada suosituksia resepteistä.
 2. Trivia-kysymykset: Haluatko tietää, kuka voitti Oscarin parhaasta elokuvasta vuonna 1995? ChatGPT voi antaa vastauksen hetkessä.
 3. Kielten opiskelu: ChatGPT voi toimia keskustelukumppanina, kun opiskelet uutta kieltä, tarjoten korjausta ja ohjausta.
 4. Päivittäiset uutiset: Kysy ChatGPT:ltä päivän tärkeimmistä uutisista ja saat yhteenvedon maailman tapahtumista.

Työtehtävissä

Työympäristössä tekoälyn merkitys korostuu entisestään. ChatGPT voi auttaa esimerkiksi lähes kaikessa. Sen potentiaalin ymmärtäminen vaatii hieman porttien availua, jotta voit oikeasti käsittää sen potentiaalin, mutta esimerkiksi meidän tekoälykoulutuksella voit saada sopivan pohjan sen loistavaan käyttöön. Tekoälyn kyky ymmärtää ja käsitellä suuria tietomääriä tekee siitä korvaamattoman työkalun monille ammattilaisille.

 1. Koodauksen debuggaus: Ohjelmoijat voivat kysyä ChatGPT:ltä neuvoja koodin ongelmista ja saada ehdotuksia korjauksista.
 2. Liiketoimintastrategioiden suunnittelu: ChatGPT voi tarjota näkemyksiä ja analyysejä eri liiketoimintastrategioista, auttaen yrityksiä tekemään parempia päätöksiä.
 3. Asiakaspalvelu: Monet yritykset käyttävät ChatGPT:n kaltaisia tekoälyjärjestelmiä automatisoidakseen asiakaspalvelua, tarjoten nopeita ja tarkkoja vastauksia yleisiin kysymyksiin.

ChatGPT:n erityispiirteet

Mikä tekee ChatGPT:stä niin erityisen? Sen taustalla oleva GPT-4 arkkitehtuuri mahdollistaa syvällisen ymmärryksen ja oppimisen. Tämä tarkoittaa, että ChatGPT ei vain toista tietoa, vaan se pystyy ymmärtämään ja prosessoimaan sitä. Tämä tekee siitä erittäin tehokkaan työkalun monissa eri tilanteissa.’

Millaisia koulutuksia voimme tarjota?

 1. ChatGPT:n peruskoulutus:
  • Kohderyhmä: Uudet käyttäjät, jotka haluavat ymmärtää tekoälyn perusteet ja ChatGPT:n toimintamekanismit.
  • Sisältö: Tekoälyn perusteet, ChatGPT:n historia, peruskäyttö ja hyödyt.
 2. ChatGPT liiketoiminnassa:
  • Kohderyhmä: Yritysjohtajat, markkinointitiimit ja myyntitiimit.
  • Sisältö: Miten ChatGPT:tä voidaan hyödyntää liiketoiminnassa, asiakaspalvelussa, markkinointianalyysissä ja myynnin tukena.
 3. ChatGPT ohjelmoijille:
  • Kohderyhmä: Ohjelmoijat ja tekniset tiimit.
  • Sisältö: Miten integroida ChatGPT erilaisiin sovelluksiin, API:n käyttö, kustomointimahdollisuudet ja debuggaus.
 4. ChatGPT ja sisällöntuotanto:
  • Kohderyhmä: Sisällöntuottajat, toimittajat ja luovat tiimit.
  • Sisältö: Miten ChatGPT:tä voidaan käyttää sisällöntuotannossa, automatisoidussa artikkelien luonnissa ja luovassa kirjoittamisessa.
 5. ChatGPT koulutuksessa ja opetuksessa:
  • Kohderyhmä: Opettajat, kouluttajat ja koulutusorganisaatiot.
  • Sisältö: Miten ChatGPT:tä voidaan hyödyntää opetuksessa, oppimateriaalien luonnissa ja opiskelijoiden tukemisessa.
 6. ChatGPT monikielisessä ympäristössä:
  • Kohderyhmä: Kääntäjät, monikulttuuriset tiimit ja kansainväliset yritykset.
  • Sisältö: Miten ChatGPT tukee eri kieliä, kulttuurien välistä kommunikaatiota ja käännösten laatua.
 7. ChatGPT ja tietoturva:
  • Kohderyhmä: Tietoturvatiimit ja IT-hallinto.
  • Sisältö: Miten varmistetaan ChatGPT:n turvallinen käyttö, tietosuojakäytännöt ja parhaat käytännöt tietoturvan kannalta.

Yhteenveto

Tekoäly on tullut jäädäkseen, ja sen vaikutus arkeemme ja työelämäämme on kiistaton. ChatGPT on vain yksi esimerkki siitä, kuinka tekoäly voi tehdä elämästämme helpompaa ja tehokkaampaa. Se on työkalu, joka voi auttaa meitä ymmärtämään maailmaa paremmin ja tekemään parempia päätöksiä.

Pyydä ilmainen Konsultaatio!

Odota hetki!

Muita postauksia

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija analysoi tietoja useilta näytöiltä, jotka esittävät Google Performance Max -kampanjoiden analytiikkaa ja graafeja modernissa toimistoympäristössä.
Google

Google Performance Max

Johdanto Performance Maxiin Google Performance Max on kampanjatyyppi, joka auttaa mainostajia saavuttamaan maksimaalisen tuloksen hyödyntämällä Googlen kattavaa mainosverkostoa, mukaan lukien hakukoneet, display-verkostot ja YouTube. Performance Max hyödyntää tekoälyä ja koneoppimista,

Kuvassa on ammatillinen tilanne, jossa digitaalisen markkinoinnin seminaari keskittyy Google My Businessiin. Kuvassa eri alojen pienyrittäjät osallistuvat työpajaan, jossa esittelijä näyttää, miten optimoida Google My Business -profiileja suurelta näytöltä. Osallistujat ovat keskittyneitä ja tekevät muistiinpanoja. Huone on valoisa ja moderni, liiketoimintaan keskittyvällä sisustuksella ja brändäysbannereilla.
Google

Google My Business – Mikä se on?

Google My Business on Googlen tarjoama ilmainen työkalu, joka mahdollistaa yritysten näkyvyyden hallinnan Google-haussa ja Google Mapsissa. Tämä alusta antaa yrityksille mahdollisuuden julkaista tärkeät tiedot, kuten aukioloajat, yhteystiedot ja asiakasarvostelut,

Google Ads -kampanjan optimointia analysoimalla dataa tietokoneella, mukana grafiikoita ja analytiikkatietoja. Google Ads opas kampanjoiden optimointiin.
Google

Google Ads Opas

Mikä on Google Ads? Google Ads on Googlen tarjoama online-mainonta alusta, joka mahdollistaa yritysten näkyvyyden parantamisen hakukoneiden tulossivuilla sekä muilla Googlen omistamilla alustoilla. Se toimii PPC-mallin (Pay-Per-Click) mukaisesti, eli mainostajat