Kotisivut yritykselle

Luo dynaamiset kotisivut yritykselle, jotka heijastavat yrityksesi ydinarvoja ja vahvistavat asiakassuhteita. Me räätälöimme verkkosivusi niin, että ne parantavat näkyvyyttäsi ja optimoivat asiakaskokemuksen. Aloita muutos nyt—ota yhteyttä ja kartoita mahdollisuutesi ilmaiseksi!

Kotisivujen suunittelu

Suunnittelemme kotisivut, jotka yhdistävät tyylikkyyden ja käytännöllisyyden, asettaen perustan yrityksesi digitaaliseen näkyvyyteen. Huomioimme yrityksesi tavoitteet ja kohderyhmäsi tarpeet.

Kotisivujen rakentaminen

Rakennamme kotisivut suunnitelmien mukaan, varmistamalla, että ne palvelevat yrityksesi tarpeita ja erottuvat kilpailusta. Tämä tehostaa sivustosi tavoittavuutta.

Kotisivujen päivittäminen

Päivitämme sivustosi säännöllisesti, jotta se pysyy teknisesti ajan tasalla ja visuaalisesti vetovoimaisena. Näin varmistamme sivuston suorituskyvyn ja kilpailukyvyn säilymisen.

ilmatuote oy 1 1 Kotisivut yritykselle
alykas pts logo white 1 1 1 1 Kotisivut yritykselle
Fribakansa Logo 2048x2048 1 Kotisivut yritykselle
NK Yhtyma logo oranssi lapinakyva 1 e1670836821641 1024x814 1 Kotisivut yritykselle
Kellohuolto Ajanpatina logo
BX MotorsMilk 3 1 Kotisivut yritykselle
Superpesula 300px valkoinen 1 1 1 Kotisivut yritykselle
Buy 1 Free 1 1 Kotisivut yritykselle
Otin uudet verkkosivut ja samalla uudistimme brändiä ja saatiin selkeät ohjeet miten värejä, fontteja ja muita käytetään. Homma on rokannut niinkun pitää ja uusia asiakkaita tulee päivittäin. Hakukoneellisesti ala on erittäin kilpailtu ja Aama on ensimmäinen joka on onnistunut nostattamaan yrityksen Googlessa ensimmäisten pariin. Aama on yhteydessä aktiivisesti ja voi kyllä luottaa satasella siihen, että hommat hoituu niinkun pitääkin ja vastauksia saa jos niitä haluaa.
Jasper Malin
BX-Motorsin omistaja

Kotisivujen hinta

Kotisivujen hinta määräytyy niiden suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon vaativuuden mukaan. Tarjoamme erilaisia paketteja, jotka sopivat sekä pienille että suurille yrityksille, räätälöiden palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Saat kustannustehokkaan ratkaisun, joka tukee yrityksesi tavoitteita ja kasvua.

Kotisivut pienyritykselle

Perustason kotisivut ovat ihanteellinen aloituspaketti pienille yrityksille tai yksinyrittäjille. Tämä paketti sisältää kaikki peruselementit, kuten responsiivisen suunnittelun ja perus SEO-optimoinnin, jotka takaavat sivustosi toimivuuden ja näkyvyyden verkossa. Lisäksi pakettiin kuuluu:

 • Kotisivujen värittäminen ja brändäys yrityksesi ilmeen mukaisesti.
 • Sosiaalisen median linkitykset, jotka parantavat vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa.
 • Yhteydenottolomake, joka helpottaa asiakkaiden suoran yhteydenoton.
 • Mahdollisuus kuukausimaksullisiin nettisivuihin, mikä voi sisältää jatkuvan ylläpidon ja päivitykset.

Alkaen 990€

Kotisivut yritykselle

Kotisivut yritykselle

Kasvuverkkosivut ovat suunniteltu erityisesti kasvuhakuisille yrityksille, jotka tarvitsevat laajennettuja toimintoja verkkonäkyvyytensä tehostamiseksi. Tämän paketin avulla saat enemmän sivuja ja kohdennettua sisältöä, mikä parantaa SEO-tuloksia. Paketti sisältää:

 • 6-10 sivua, jotka on räätälöity yrityksesi tarpeisiin.
 • Kustomoitu suunnittelu, joka erottuu kilpailijoista.
 • Tehokkaat SEO-toimenpiteet sivustollesi.
 • Google Analytics -seuranta, joka tarjoaa tärkeää tietoa sivustosi liikenteestä.
 • Yhteydenottolomake ja asiakasarvostelut, jotka lisäävät luotettavuutta.
 • Sosiaalisen median integraatiot, jotka laajentavat tavoitettavuuttasi.

Alkaen 2290€

Premium-kotisivut

Premium-kotisivut ovat tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat erottua markkinoilla huippuluokan sivustolla. Tämä paketti tarjoaa kaiken tarvittavan digitaaliseen menestykseen, mukaan lukien laajennetut toiminnallisuudet ja yksilöllisen suunnittelun.

 • Yli 10 sivua, jotka on suunniteltu vastaamaan erityisiä liiketoimintavaatimuksiasi.
 • Huippuluokan kustomoitu suunnittelu ja brändäys, joka vahvistaa yrityskuvaasi.
 • Kattava SEO-optimointi, joka maksimoi näkyvyytesi hakukoneissa.
 • Varauksia ja erikoistoimintoja tukevat järjestelmät.
 • Google Analytics ja Search Console analytiikka, joka auttaa seuraamaan ja optimoimaan sivustosi suorituskykyä.
 • Custom grafiikka, joka tekee sivustostasi visuaalisesti vaikuttavan.

Alkaen 4500€

Tenester verkkosivut Kotisivut yritykselle

Varaa ilmainen konsultaatio

Varaa ilmainen konsultaatio

Usein kysytyt kysymykset kotisivuista

Usein kysytyt kysymykset

Hyvät kotisivut lisäävät yrityksesi uskottavuutta ja näkyvyyttä, tarjoavat keskeisen markkinointikanavan ja mahdollistavat jatkuvan asiakasvuorovaikutuksen. Kotisivut ovat yrityksesi digitaalinen käyntikortti, joka auttaa erottumaan kilpailijoista ja houkuttelemaan uusia asiakkaita.

Kotisivut tulisi päivittää säännöllisesti uudella sisällöllä ja teknisillä päivityksillä varmistaakseen parhaan suorituskyvyn ja turvallisuuden. Sivuston ajantasaisuus parantaa myös SEO-sijoituksia ja pitää yrityksen imagon ammattimaisena.

Kyllä, voit itse editoida verkkosivuja, jos sivusto on rakennettu käyttäen käyttäjäystävällistä sisällönhallintajärjestelmää (CMS) kuten WordPress, Joomla tai Drupal. Nämä järjestelmät tarjoavat intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla voit päivittää tekstiä, lisätä kuvia ja tehdä muita muutoksia ilman syvällistä teknistä osaamista. Monet web-hosting-palvelut tarjoavat myös työkaluja ja tukea, jotka helpottavat sivuston ylläpitoa. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että ymmärrät perusteet ja noudatat hyviä käytäntöjä, jotta sivusto pysyy turvallisena ja toimivana.

Kyllä, tarjoamme sisällöntuotantopalveluita verkkosivuillesi. Tämä kattaa kaiken tekstisisällön luomisesta, kuten tuotekuvaukset, blogiartikkelit ja käyttöehdot, visuaalisten elementtien, kuten kuvien ja videoiden, tuottamiseen. Tavoitteenamme on luoda kohdennettua ja hakukoneoptimoitua sisältöä, joka parantaa sivustosi näkyvyyttä ja houkuttelee kohderyhmääsi.

Kotisivujen hinta riippuu useista tekijöistä, kuten sivuston monimutkaisuudesta, suunnittelun räätälöinnistä, käytetyistä teknologioista ja lisäominaisuuksista. Yksinkertaiset verkkosivut voivat maksaa muutamasta sadasta eurosta, kun taas monimutkaiset, täysin räätälöidyt sivustot voivat maksaa tuhansia euroja. Hintaan vaikuttavat myös jatkuvat ylläpitokulut, kuten hosting, tietoturva ja SEO-optimointi. On tärkeää pyytää tarkka tarjous, jotta voit arvioida kokonaiskustannukset suhteessa budjettiisi ja tarpeisiisi.

Muut tarjoamamme palvelut

Brändin kehittäminen

Me autamme luomaan ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan brändi-identiteetin, joka erottuu kilpailijoista ja resonoi kohdeyleisösi kanssa.

Hakukoneoptimointi

Optimoi verkkosivusi näkyvyys hakukoneissa meidän avulla. Tarjoamme kattavat SEO-palvelut, jotka parantavat sijoituksiasi ja houkuttelevat enemmän orgaanista liikennettä.

Tekoälykoulutus

Kiinnostaako tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassasi? Järjestämme kattavia tekoälykoulutuksia, jotka on suunniteltu sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

Hakukonemarkkinointi

Hakukonemarkkinointi tavoittaa asiakkaasi tehokkaasti. Tarjoamme strategisia SEM-palveluita, jotka maksimoivat näkyvyytesi Googlessa ja muissa hakukoneissa.

Verkkokaupat

Menestyvä verkkokauppa ammattilaistemme avulla. Tarjoamme kaiken tarvittavan verkkokaupan suunnittelusta ja toteutuksesta ylläpitoon ja optimointiin.

Uusimmat artikkelit

Kuva kreatiivisesta työpöydästä, jossa on avoin kannettava tietokone, vihkoja ja värikyniä, symboloiden visuaalisen identiteetin ja brändäyksen suunnitteluprosessia.
Nettisivujen suunnittelu

Mitä on nettisivujen suunnittelu? Nettisivujen suunnittelu on digitaalisen maailman kulmakivi, joka määrittää, kuinka yritykset ja yksilöt esittäytyvät...

Lue lisää →
Verkkosivujen ylläpito palvelu edullisesti
Verkkosivujen ylläpito

Johdanto verkkosivujen ylläpitoon Verkkosivujen ylläpito on keskeinen osa digitaalista läsnäoloa. Se ei ainoastaan varmista, että sivusto toimii...

Lue lisää →
Kotisivut yritykselle
Kotisivut yritykselle

Kotisivut yritykselle Vuoden 2023 digitaalisessa maisemassa yritysten on välttämätöntä omistaa kotisivut paitsi säilyttääkseen kilpailukykynsä, myös rakentaakseen brändiään...

Lue lisää →