Digimarkkinointi Furia Oy Logo

Furia on yritys, joka on omistautunut luomaan visuaalista taikuutta ja digitaalista loistoa brändeille. Heidän päämääränään on auttaa asiakkaita erottumaan ja menestymään digitaalisessa maailmassa.

Luomme visuaalista taikuutta ja digitaalista loistoa

Digitaalinen maailma on täynnä kilpailua. Jokainen yritys pyrkii erottumaan joukosta ja luomaan vahvan yhteyden kohdeyleisöönsä. Tässä kilpailussa Furia nousee esiin – yrityksenä, joka ei vain luo digitaalista sisältöä, vaan loihtii visuaalista taikuutta ja digitaalista loistoa.

Missio

Furian sydämessä on selkeä missio: luoda unohtumattomia brändielämyksiä, jotka innostavat ja motivoivat. He eivät näe itseään pelkästään suunnittelijoina tai markkinoijina. Furia uskoo, että jokainen brändi on kuin tarina, joka ansaitsee tulla kerrotuksi omalla ainutlaatuisella tavallaan. Ja he ovat taikureita, jotka tuovat nämä tarinat eloon.

Visio Tulevaisuudesta

Kun katsomme digitaalista maisemaa, näemme loputtoman meren mahdollisuuksia. Furian visio on olla eturintamassa, johtavana taikurien tiiminä, joka luo brändielämyksiä, jotka muuttavat tapaa, jolla yritykset ja ihmiset kohtaavat digitaalisessa maailmassa.

Sydän, joka Sykkii Intohimosta

Mikä tekee Furiasta erityisen? 

Se on heidän sydämensä, joka sykkii intohimosta tuoda iloa ja inspiraatiota asiakkailleen. He eivät vain tee työtä; he elävät sitä. Furia tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia brändikokemuksia, jotka antavat heille mahdollisuuden loistaa digitaalisessa maisemassa kirkkaammin kuin koskaan ennen.

Keitä täällä meillä on?

Aama TIkkanen modified MIllainen yritys furia on

Aama Tikkanen

“Kiintiöperustaja”

Jonkun pitää mahdollistaa kiintiöiden täytön. Siksi Aama on kiintiöperustaja.

Aama tunnetaan erittäin värikkäästä huumorintajusta ja siitä, että hän työskentelee 24/7.

Emil Thuesen

Emilin on sanojensa mukaan “kiintiökalju”.

Kun Emil astuu huoneeseen, valo seuraa – ja emme puhu vain hänen päästään! 

Yrityksen kiintiökaljuna hän tuo mukanaan paitsi kirkkautta myös nerokkaita ideoita. Kaljuuntumisen pääsyy on uskomattomat ideat, jotka eivät lopu ikinä, toisinkuin kaljuuntuminen.

Veera Forsell

Veera on sanojensa mukaan “meidän oma pakollinen kiintiö blondi!”

Blondi hiukset? Kyllä. Stereotyyppiset ajatukset? Ei todellakaan! 

Veera, yrityksen kiintiöblondi, rikkoo kaikki ennakkoluulot ja tuo pöytään enemmän kuin vain upean hiusvärin.

Romeo

Romeo on meidän “kiintiökarvapallo”.

Paljon karvaa? Liikaa. Kaipaako rapsutuksia? Kokoajan!

Romeo pitää huolen siitä, että meillä saa myös hellyyttä ja nautintoa. Romeo osaa tuoda rauhan kiireen keskelle ja osaa myös viedä meidät ulos tarpeen tullessa.

 

Klikkaa ja loihdi päivääsi ripaus kiintiötä! ✨🎩
Eikö olekin aika nähdä, miten voimme täyttää teidän kiintiöt?

Pyydä ilmainen Konsultaatio!